Sommar snyggt♥

Summer

Fashion !


Här kommer lite snyggt till sommaren !




Nu ska det packas !♥

Nu har jag precis duschat färdigt, strax ska jag äta kvällsmat och sedan packa klart. Efter det ska jag kolla på film och äta godis, ska kolla på P.s i love you. Har hört att den är bra, så här ska det bli film kväll innan jag ska sova. Ni får ha en underbar kväll alla♥

3 Dagar Kvar nu...Yuppii !!♥

14/7-10
Igår:
Jag vet att jag inte uppdaterade resten om igår men hade så mycket att göra. Träffade aldrig tina utan var tvungen att hjälpa mamma med att städa. Annars gjorde jag inte så mycket. Kollade bara på TV och tog det lugnt, när klockan blev 01.00 så la jag mig, var helt slut.
15/7-10
Idag:
Idag skulle jag gått på bio med tina med det blev inte så, för vi hann aldrig att åka i dit i förväg för att lämna biljetterna. Det blir lite ändrat, så tina bestämde sig att kolla på Killers med sin tjej kompis och jag skulle följt men. Nu blev det inte så för att filmen började 20.50 men jag måste packa, duscha och sådant bara för jag ska åka till Orust imorgon. Men det kommer fler chanser hehe, känns skönt att komma bort från Göteborg lite i alla fall ! Nu är det bara 3 dagar kvar tills..vet ni vad? Gothia Cup 2010 wuhuu♥ !! Det ser jag och tina fram emot verkligen, det ska bli roligt, kommer ändå hem från Orust på söndag. Vet inte om invigningen börjar på söndag eller måndag, måste kolla upp det för dit ska vi absolut gå. Det kommer bli så roligt när fotbolls spelare från olika länder i världen kommer hit till Göteborg, dem är alltid så trevliga ! Det kommer finnas så mycket att göra här på Gothia, det vill man absolut inte missa. Nästa vecka kommer jag ha mycket att skriva om. Annars just nu gör jag inte så mycket, sitter å spelar på facebook lite och chattar men snart ska jag duscha sen packa. Skriver senare om jag hinner, ni får ha en bra kväll allesammans♥ !
Här har ni lite information:
http://www.gothiacup.se/swe/

Ska Iväg Å Sola♥

Nu är jag vaken igen, eller det har jag vart en timme nu haha. Snart ska jag äta frukost och efter det ska jag åka och sola(solarium) viket var ett tag sen nu. Ska äntligen köpa mitt nya solkort wuhuu ! Efter jag vart å solat ska jag äta middag och sen göra mig i ordning för jag ska ut. Ska träffa tina min bäste vän yeyy, vi får se vad för roligt vi hittar på idag. Ni får ha en nice dag everyone♥
L.O.V.E 


Yesterday & Today♥ !

Jag var jätte trött igår när jag kom hem från stan med mamma så jag hann inte uppdatera resten men nu ska jag berätta !
12/7-10
Igår:
Jag och mamii var i stan och vi gick runt i affärer, det var verkligen härligt väder på dagen. Jag köpte mig en jätte fin blå tunika i Rut M.fl, vi gick runt ock kollade i affärer i 3 timmar ungefär. Det var verkligen mycket rea överallt, så värt att köpa mycket hehe. Jag hittade inte mer fint som fanns i min storlek men,men tunikan är jättefin ! Innan vi skulle ta bussen hem köpte vi oss kalla drickor, det behövdes i detta vädret. Bussen va proppfull och man kunde knappt andas, det va för varmt där inne ush. Vi fick använda tidningar för att svalka oss hahax). När vi kom hem åt vi middag, senare på kvällen satte vi oss på balkongen och vi kollade på film med min laptop. Vi kollade på The day after tomorrow, jätte mysigt faktiskt, tills det började åska och regna. Efter filmen gick jag och la mig, var helt slut efter den långa dagen.
Tunika: Rut M.fl 99:-
13/7-10
Idag:
Idag åkte också jag och mamma till stan, vi var och åt Thai mat muums ! Jag beställde såklart min favoriträtt, kycklings spett med jordnötssås,ris, vårrullar, sallad och så fick man med räkchips såklart. Vi åt i Thai Food tror jag det hette, den ligger i alla fall där nära NK. Dem har jätte god mat där så jag tipsar er verkligen att gå dit nån gång ! Efter vi hade ätit klart så gick vi runt lite i affärer igen, jag köpte jätte fina armband. Senare på kvällen åkte vi hemåt, när vi kom fram till Frölunda Torg så skulle mamma handla lite innan vi gick hem. När jag kom hem kom var jag helt slut, jag bara slängde mig på soffan.
Veckans Fynd !
Armband: KapAhl 20 :-
Just nu gör jag inte så mycket, målade naglarna nyss. Nu sitter och kollar facebook lite bara men ska snart ta ett varmt skumbad tänkte jag. Efter det bara kolla på TV, äta kvällsmat sen sova. Ni får ha en fin kväll allesammans♥
En Fresh Sommarfärg !

Vaknade nyss♥

Vaknade nyss och här sitter jag med laptopen och spelar Bouncing Balls. Jag slog nyss mitt nya rekord och kom upp till 24830 wuhuu ! Snart ska jag äta frukost, efter det ska jag göra mig i ordning för jag ska till stan med mamii om en stund. Vi ska gå runt å kolla lite i affärer, kanske shoppa. Det är så härligt väder ute, så varmt. Önskar vi kunde ha så här hela tiden och slippa vintern haha !
För er som vill testa spelet:
http://www.mindjolt.com/games/bouncing-balls



Spanien Vann VM 2010!

Då vann Spanien hela VM med 1-0 mot Holland, och är världsmästare 2010. Blev ledsen att Holland förlora.. fast jag blev inte så sur för att jag är ju barca fan:/. Blir så ledsen att se spelarna i Hollands landslag vara så ledsna, men keep head up♥. Aja bra jobbat Spanien:), Grattis ! /Visca Barca!! Visca Iniesta!!
Nu ska jag i alla fall kolla facebook lite och på nån bra film som jag laddat ner, vi får se vilken det blir idag. Efter det ska jag duscha, äta sen sova. Ni får ha en underbar kväll everyone
Shakira- Waka Waka(The official 2010 south africa fifa cup song)
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

Stora Fotbolls VM Finalen 2010

Då är dagen här då, sista och största fotbolls VM finalen 2010!! Nu spelar dem 2 sista länderna Holland och Spanien, dem sista men inte minsta som gått vidare i VM. Även om jag är en riktig Barca suporter så hejar jag faktiskt inte på Spanien i år...Holland är så bra som lag och jag har bott i detta land en gång i tiden!!<3<3 Så come on Hollaaand, kämpa !! Nu ska dem börja med andra halvlek snart då och än så länge står det 0-0 till båda lagen. Det har varit ett ganska segt spel i början, för många gula kort för båda länderna. Men,men snart börjar dem väl sätta i gång riktigt, Nu gäller det att sitta framför TVn och kolla på kanal SVT Direkt allihopa ! Just det ja, varför jag inte uppdaterade igår var bara för att min Internet inte ville sätta igång igen.
Wesley Sneijder<3

Kväll igen då♥

Då var det kväll igen då och jag här ligger jag och kollar på Grease(filmen) som går på TV nu, den går på kanal 4+. Efter det ska jag gå över lite hem till Pamela min granne å bara chilla. Senare ska jag nog spela spel med hennes son Loncho på playstation 3. Gjorde ett Qiuz test på facebook nyss om vad jag kommer bli i framtiden och då blev resulatet: Vem vet, du kanske kommer att bli en världskänd musiker, artist eller skådespelare en dag...
Haha dem där testerna är på skoj men när jag fick det där resultatet blev jag ändå glad. I Love It !
Aja annars finns det inte så mycket mer att skiva om idag, ni får ha en trevlig kväll♥

Spelar Bouncing Balls♥

Heeey Sunshine's

Idag har jag inte alls gjort mycket bara vilat,i morse fick jag min m*** vilket inte alls är roligt:/. Jag hade jätte ont i magen, helt obeskrivligt ont. Tog 2 iprem(värktabletter) men fick lida i 2 timmar innan dem hjälpte. Då blir det att bara vara hemma och villa idag då, åker ändå inte till Orust idag. Just nu ligger jag i alla fall med laptopen i knät och spelar Bouncing Balls på facebook, ett av mina favorit spel faktiskt och jag slog nyss mitt nya rekord 
Kom upp till 19160, det är faktiskt bra för en nybörjare. Aja nu ska jag fortsätta spela, snart böjar 102 dalmatiner på TV wuhuu, älskar den filmen det var verkligen längesen jag såg den!
Skriver mer senare, ni får ha en fin dag allesammans♥



För er som vill testa spelet:
http://www.mindjolt.com/games/bouncing-balls





Kollar På Tv♥

Här ligger lilla jag i min säng med laptopen på knät, chattar, läser folks bloggar och kollar på sex and the city=). Efter det ska jag kolla på nån utav filmerna som jag laddat ner, eller flera utav dem. Får se hur många jag orkar att se. Sen ska jag sova för imorgon ska jag vakna tidigare än vad jag brukar, annars sover jag till 12,1 eller även 2 haha. jag vet att jag är den största sömntutan, just därför måste jag passa på vakna tidigare varje dag för att hinna utnyttja dem långa dagarna ! Imorgon ska jag nog också träffa tina och hennes vän Daniel, om jag inte åker till Oust. Får packa lite om en stund ifall jag åker. Aja mina kära vänner, nu ska jag fortsätta kolla på TV så ni får ha en trevlig kväll♥ !!

SummerFreesh<3

SummerFreesh


Fina saker till sommaren !





Igår & Idag♥

Heeey SweetHeart's 

Jag kunde inte uppdatera igår för att jag kunde inte få igång min Internet men jag ska berätta om igår dagen homies. Jag uppdaterade inte heller i föregår men det var bara för att jag var sjuk och hade feber, var verkligen trött.

7/7-10
Igår:
Yesterday was a good day! Var ute hela dagen, jag, Pamela och hennes son Loncho promenerade överallt. Det var härligt promenad väder ohja, Vi hade även varit och promenerat nära Sisjön, vi var där det stora Siba och burger king ligger. Så vi fick oss en lång promenad, Pamela kände sig trött utav promenaden snabbt medan jag inte alls kände av det. Det va roligt och jag tog en massa bilder med, senare på kvällen gick vi och handlade åt min mamma snabbt. Där efter gick vi upp till stora gården, alltså till vår gård här vid oss där vi bor. Vi satte oss och tog det lugnt en stund,bara tjötade haha. Sen gick vi hem, fast jag gick hem till Pamela en stund. Vi kollade på TV och åt massa choklad. När jag kom hem var jag jätte trött så jag gick å la mig direkt nästan.
8/7-10
Idag:
just nu ligger jag i min varma, sköna säng och kollar på nått program om andar på kanal 4+, det är faktiskt intressant. Annars finns det inte alls mycket att göra idag, vädret är katastrof. Det bara regnar och regnar, det är helt grått utomhus ush. Nu ska jag fortsätta kolla på det programmet, efter det ska jag äta middag. Skriver säkert senare, ni får ha en trevlig dag allesammans♥

Puss Puss


Hemma Hos Pamela♥

Just nu sitter jag hemma hos grannen Pamela som bor dörren bredvid mig, haha lyxigt nära. Idag när jag vaknade så gjorde jag mig i ordning snabbt för jag skulle med Pamela ner till hennes mamma och hämta ett köksbord med stolar. Vi hämtade med oss en an metall vagn och en barn vagn som vi skulle lägga möblerna på sen, jag satt i barn vagnen och Pamela körde mig ända ner till torget HAHAHA o my gosh ! Det var roligt i alla fall, när vi var framme hos Pamelas mamma så la vi möblerna på vagnarna å knöt runt dem så dem inte skulle ramla. Det gick så bra så, vi blev väldigt trötta men klarade oss och fick upp möblerna hem till Pamela. Senare satt jag bara hemma hos Pamela och tog det lugnt, jag spelade TV spel med hennes son Loncho och vi lyssnade på musik. Senare kom min mamii också över, efter en stund fixade jag och Pamela advokadon som vi skulle ha till korv med bröd, jajemensan det är en trevlig kväll idag hehe.
Ingredienser till en god advokado sås:
Förbered först advokadona, ta ut innehållet med en sked och släng kärnan. Häll sedan i innehållet i en skål och rör om lite grann.
Tillsatser:
  • Ajoli(vitlöksmajonär
  • Olja
  • Salt
  • Cream Fresh
Sen vispar du allting, sedan färdigt !
Hur mycket tillsatser man vill mixa i advokadon är upp till en själv. Smaka gärna lite och se vad du själv tycker.
Just nu spelar jag och Loncho Guitar Hero 2 men alldeles strax ska vi äta korv med bröd och advokado sås till muums!  Försökte ladda ner filmer idag från mitt Ares program som jag använder men det gick inte, det är nått fel men, men det går att fixa hoppas jag. Efter vi har ätit klart ska jag lägga in nya filmer på min dator från Pamelas dator. Alltså genom att använda mitt SD minneskort yeey, alltid roligt med nya filmer ! Ni får ha en trevlig kväll everyone♥

Bara Vara Hemma Idag♥

Helloow Sunshine's 

Just nu gör jag inte alls mycket, ligger i sängen med laptopen i knät, läser bloggar och chattar. Det är inte alls fint väder idag, det är varmt å så men det är ändå grått ute och det regnar. Finns inget att göra, ska nog ta mig en tupplur och senare på kvällen ska jag nog kolla på nån bra film. Vi få se vad som händer men antagligen bara ta det lugnt. Skriver senare, ni får en trevlig dag/kväll allihopa♥
Haha Lika Glad Som Alltid Fast Trött!


Puss Puss



En Underbar Sommardag Med Tina:D♥

Godkväll/Natt Everyone

3/7-10
Igår:
Jag och tina åkte till Näset och badade vilket var jätteroligt. Innan vi tog bussen från Frölunda Torg så följde vi med min mamma för hon skulle köpa frukt och något kallt att dricka som vi skulle ha med oss till stranden. Efter det tog vi bussen direkt till Näset, när vi kom dit var det jätte härligt väder men efter en stund började det blåsa. Vi badade inte alls igår men vi doppade oss i alla fall. Annars låg vi å sola lite men vi kom dit runt 4 så solen va inte så starkt längre. Haha det roliga var att det var en bosnisk kvinna som satte bakom oss på stranden skratta typ hela tiden och då snackar vi om rejält häx skratt hahaha xD, jag och tina gap skrattade åt hennes skratt. Den kvinna skrattade typ åt allt, typiskt komedi kvinna. Efter typ en timme på stranden så smsade jag några kompisar och frågadde vad dem gjorde men fick inget svar, jag menar vad är det för vänner?! Vissa av dem var riktigt F*ttiga, dem bevisade verkligen idag om hur falska dem är !! Jag och tina blev förbannade för att dem personerna visade sig va så falska men,men jag bryr mig inte om dem längre. Senare på kvällen promenerade vi runt stranden lite, efter det  packade vi ihop våra saker och började sakta gå till bussen. När vi kom till hållplatsen så va det proppfullt med människor som väntade på bussen till Frölunda. Det kom en buss efter vi suttit på hållplatsen nästan en halvtimme, alla trängde sig för att kunna komma på bussen. Hälften människor fick plats å hälften inte, när jag och tina precis satt oss ner så fick vi veta att det var ej trafik på bussen. Alla blev skitförbannade och började skrika och svära, vi steg av bussen medan många var kvar i bussen. Tina funderade på om vi skulle stiga på den bussen igen även om det stod ej trafik, vi gjorde det. När vi steg på började vi och många protestera om att vi inte tänker gå av, det skulle ta typ en hel timme eller mer tills nästa buss skulle komma och vi va helt utmattade. Efter en stund gick chauffören med på att ändra ej trafik och ändå köra alla till Frölunda Torg wohoo vilken tur vi hade alltså !! Stackars resten utav folkmassan som satt helt förvånade på hållplatsen när dem såg bussen åka där ifrån. När vi kom fram till torget så gick vi direkt hem till mig, när vi kom hem så slängde vi oss i soffan det första vi gjorde. Vi åt middag och satt lite vid datorn, efter en timme gick vi ut lite grann på min gård och promenerade. Jag mötte då min kompis Vahid, han är som en bror till mig. Han hälsade på tina och vi snackade en stund, det blev lite kyligt så vi gick upp till mig för att ta på oss lite varmare kläder, sen gick vi ut igen. Jag och tina gick till ett litet dagis, satte oss på en bänk och pratade, sen hittade vi några baby cyklar så vi cyklade runt som små 5 åringar naaw HAHAHA bäst var det! Senare mötte vi Vahid,  Armin, Alan och några fler kompisar till. Vi gick ner till ett ställe i Frölunda Torg som kallas slottsberg, vi skulle tända en liten brasa vid en skog och bara sitta där och njuta utav sommaren och röka vatten pipa. När vi kom dit blev klockan ganska mycket så jag, tina, Vahid och Alan promenerade litegrann tills tinas mamma skulle hämta henne från torget. Vi hade verkligen en underbar dag med mycket Äventyr säger jag bara.
Sist men inte minns följde Armin och Alan mig ända hem vilket var jätte snällt, man vet ju liksom inte vad som kan hända. Det blev ju ganska sent ändå, jag kom hem idag runt 00.30 ungefär så det har varit en lång och rolig dag. Men nu ska jag i alla fall sova är jätte trött
(Bilden var inte tagen idag:))

Godmorgon babe's♥

Vaknade nyss, nu ska jag äta frukost på balkongen. Efter det ska jag göra mig i ordning, jag vill verkligen åka å bada idag för det är så varmt. Ska nog åka och bada med tina wohoo !!:D. Skulle ha åkt till Orust men det blev visst inte så, för jag skulle vart hemma tidigare imorgon men nä,nä min pappa vill inte stressa så jag sa att inte jag ska med denna helgen. Blev verkligen besviken, jag menar hur svårt är det att köra hem sitt egna barn. Vi åkte inte dit igår för pappa sa att han var så trött.. ja,ja det tror inte jag på. Han tar bara sin fru före sitt hela tiden, alltså ush vad jag är trött på det här !! Hoppas han tänker efter vad han gör för misstag..
Skriver senare om hur dagen har varit, ni får ha en underbar dag everyone♥

Kollar på Fiiilm♥

Just nu ligger jag i min säng och kollar på The Grudge 1 som går på kanal 5 och äter popcorn, i love horrors yeaah! Ni som kollar, få inte mardrömmar nu BUAHAHA:D. Annars har jag väl inte gjort så mycket, bara varit hemma å latat mig i denna värmen. Gosh får hämta fläkten till mitt rum sen för inte ens öppet fönster hjälper, det är för varmt utomhus. Efter jag kollat på filmen ska jag kolla facebook lite, sen sleep time.

Grattiis Holland som vann med 2-1♥

Måste bara säga grattis Holland som gick vidare med 2-1 i VM mot Brasilien!! Även om jag hejat mycket på Brasilien och Italien så finns Holland i mitt hjärta, bodde ju där när jag var liten och hejade alltid på dem. Dem är ett riktigt bra lag och ger aldrig upp utan kämpar. Saknar faktiskt Holland det var längesen man var där nu, sist vi var där va 13 år sen wow va tiden går fort!! Kunde hela språket flytande men har glömt det, hoppas verkligen språket ligger nånstans i bakhuvet hehe. Det var riktigt roliga tiden då jag bodde i Holland och gick i skola där, saknar mina vänner där ifrån♥ Vill verkligen resa dit snart igen och då ska och vill jag absolut ha med min bäste vän tina. No way it would be fun without my best friend being there to! Det jobbiga där emot är att jag tappat kontakten med vännerna från Holland som jag umgicks med alltid, men många av dem bor säkert kvar där dem alltid bott. jag bodde i Maastricht, ganska liten stad. Åh vad jag saknar vårt gamla hus men,men får väl åka förbi huset nån vacker dag då jag reser till Holland haha. Ska äta nu men skriver nog mer efter det

Puss Puss

Maastricht




Läsa Cosmo Och Njuta Utav Vädret♥

Just nu kollar jag på Brasilien & Holland matchen och läser bloggar men alldeles strax ska jag ut på balkongen, läsa cosmo och njuta utav vädret. Vi får se vad som händer senare idag, ska inte till Orust i alla fall. Funderar på att hitta på något roligt med mamii men vet inte vad haha. Aja det finns inte så mycket att skriva om just nu, skriver senare. Ni får ha en en underbar dag allesammans♥

Åkte sparkcykel efter 4 år HaHa o my gosh♥

Idag har det varit en härlig och solig dag med varmt väder. Efter jag hade vart å solat åt jag middag ute på balkongen, senare på kvällen följde jag med min granne Pamela till hennes dotter Brenda(Daniela), alltså till min kompis. Jag skulle egentligen vart med tina med det blev ganska sent efter jag hade vart å solat. När jag å Pamela i alla fall skulle gå så tog vi med oss sparcyklar och åkte hem till Brenda med dem, jag kan ju garanterat säga att det gick ju bra xD HAHAHA. Sist jag åkte sparkcykel var nog för 4 år sen men,men det var ju underbart att minnas sina barndomstider naaw. När vi kom hem till Brenda tog vi det bara lugnt, vi satt och spela Mario på Wii. Senare på kvällen skulle Brenda platta sin mammas hår, alltså Pamelas. Så jag passade Brendas lilla bebis, han är den gulligaste och underbaraste bebisen nånsin!! Han är bara 3 månader gammal.När klockan blev ungefär kvart i 10 på kvällen så var vi tvungna att börja röra oss hemåt för jag tänkte ju också på att jag måste packa ikväll för jag ska ju till Orust imorgon, vi tog såklart sparkcyklarna och åkte hem med dem hihihi
När vi var påväg hem så blev mitt hjul helt plötsligt helt snett och jag kunde inte köra mer, sparkcykeln blev segare å segare kände jag vilket inte var roligt haha. Var nära på att ramla av den typ 5 gånger men klarade mig, fick bära sparkcykeln hem.
Just nu sitter jag med laptopen, bloggar och är inne på facebook men snart måste jag fortsätta packa. Är ganska irriterad eftersom en kille som ''gillar'' mig helt plötslig tar upp sorgsna saker som handlar om sitt ex, liksom o my gosh varför ljuga för mig? Och varför ljuga för sitt hjärta att han gillar mig. Det är ju precis som att han kommer till mig nu bara för att det är slut mellan han och hans ex, blev väldigt chockad och blev ledsen när jag läste en grej på hans facebook men,men. Nä nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city och äta glass yumii. Eftter det ska jag duscha och sen sova så jag blir pigg till imorgon.

Vaknade för en stund sen♥

Japp, japp jag vaknade för en liten stund sen och nu äter jag varma mackor med smällt ost muums! Efter det måste jag göra mig i ordning för jag ska iväg och sola(solarium), det är ju jätte fint väder ute så där ska jag också sola senare:D. Måste bara utnyttja mitt solkort som går ut idag, efter jag vart och solat ska jag nog ut med tina och vi kanske ska träffa en kill kompis till tina med. Vi får se vad vi hittar på för roligt idag, skriver senare men ni får ha en underbar dag everyone♥

Puss Puss







RSS 2.0