Oscars Galan !

Typiskt att alla favoritprogrammen går samtdigt..

Just nu ligger jag i min härliga säng med laptopen i knät, bloggar & kollar på Oscars galan som går på kanal 5. Gotta love it!
Nu börjar Big Brother med så jag får kolla lite gran på både Oscars galan och Big brother, haha svårt att välja när alla bra programmen går nu!
Det är härligt att jag börjar 10.30 imorgon, då får jag lite sovmorgon i alla fall:D. Dagen har varit ganska bra trotts allt, mamma var & småhandlade lite gran medan jag stannade hemma och tog det lugnt, när hon kom hem överaskatte hon mig med att hon hämtade min älskade klocka som varit inne på lagning yaay så nu kan jag använda den igen!
Nu ska jag i alla fall fortsätta att titta på tv och efter det blir det sovdags för min del men ni får ha en fortsatt bra kväll mina fina läsare!♥

Godnatt & sov så gott sweetheart's !♥


Olof Palme

Olof Palme

Idag är det 25 år sen som Olof Palme blev mördad den 28 februari 1986 . Tänk att det har gått så fort. Tiden går väldigt fort.


R.I.P



Home sweet home♥

En helt vanlig skoldag & tråkigt väder...

Jag vet att jag inte har hunnit att uppdatera så mycket men har varit otroligt trött efter skolan så jag sov ett par timmar. Härlig känsla att vakna upp pigg!
Annars idag har det väl inte hänt så mycket föutom skolan, har varit rätt arg eftersom jag bråkade men en killkompis som varit en av mina bästavänner men inte nu längre efter vårt tjaffs igår...det gick över gränsen. Var väldigt ledsen och chockad, han har verkligen förändrats och bettet sig konstigt på sistonde...tror verkligen han behöver hjälp.
Men jaja det är skitsamma nu orkar inte bry mig längre, han lär ångra sig... livet går vidare.
Nu hade jag tänkt att fixa mitt rum lite, städa litegran och göra fint! Efter det ska jag plugga lite matte och senare ikväll ska jag kolla på nån bra film och bara ta det lugnt.:)
Innan jag ska fixa mitt rum ska jag till köket för att hjälpa mami med en jättegod polsk sallad som vi håller på at göra *muums*...Jaja gotta go, skiver senare sötnosar !♥

Your one in a million.

Just nu sitter jag bara, lyssnar på Your one in a million och tänker en massa...haha ja ni vet såna där stunder där tankarna flödar runt i huvudet!
Annars kollar jag facebook & läser några bloggar men tänkte alldeles strax hoppa i duschen. Efter det får vi se vad jag gör resten av kvällen, kommer lägga mig tidigt i alla fall för jag börjar tidigt imorgon och så kommer jag ha mycket att göra i skolan med. Skriver säkert ett sista inlägg senare ikväll, ni får ha en fortsatt bra kväll honeys!♥








Vart i stan !♥



Varit ute på stan lite...
Idag har jag varit med mamma i stan och kikat runt, efter det fikade vi och där efter åkte vi hemåt. Skulle ha åkt å bowlat med tjejerna men det blev inte av vilket är synd så jag kommer bara vara hemma idag och ta det lugnt, ladda ner lite filmer & musik. Annars har väl helgen varit sådär, skulle gått ut med bästavän tina och fira henne på hennes 18-års dag i Chez i fredags men det blev inte av pga. att jag blev dålig *buhu* men vi ska försöka ta igen det nästahelg!♥

Jaa som ni ser så har min helg varit rena oturshelgen hahaha men, men nästa få bli bättre !:D
Igår schoppade jag lite smått, köpte smycken & kläder m.m. och som ni ser på bilderna från dagens outfit så har jag min nya fina kofta på mig från Ginatricot. Älskar den, den är riktigt snygg & härlig att ha på sig!
Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla om det finns något bra på TV men skriver sen igen, ni får ha en fin söndag allesammans!♥




Idag är jag klädd i en härlig ny beige kofta, bälte & leggins från Ginatricot, skorna är från dinsko & örhängen(vingar) från Ur&Penn !
Dagens hårfrisyr är stort, mycket volym och lockar !
Håret är fixat med papiljoter.:)


I skolan!

Just nu sitter jag i skolan och har media lektion ända till 5, håller på med min dokumentärfilm vilket är booring!
Jag och min grupp har hållt på med den hur länge som helst och det känns som vi aldrig blir klara. Det blir bara till att bita ihop och göra sitt bästa:). Efter lektionen ska jag åka å sola(solarium) vilket ska bli riktigt härligt! Sist men inte minst blir bara åka hem och slappna av. Nu ska jag i alla fall forsätta att redigera vår domkumentärfilm men ni får ha en fin dag mina söta !♥

Dagens låt♥

IDAG BJUDER CATHII PÅ 2 LÅTAR !







Slut med bloggpaus !♥

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men hade bloggpaus, but now i'm back !:)
Sen julas har det väl inte hänt något nytt förutom att jag haft mycket att göra i skolan, plugg och så har jag letat jobb. Igår var jag på jobbintervju på ett café vid Scandinavium, det gick faktiskt bra. Får se om jag får jobbet men de ska höra av sig i alla fall:).
Idag gör jag inte mycket alls däremot har världens m*nsvärk, ja ni vet hr jobbigt det är tjejer haha!
Gick inte till skolan idag utan stannade hemma och har bara tagit det lugnt. Nu tänkte jag ladda ner lite musik och kolla på TV men skriver sen igen, ni får ha en fin fortsättning på dagen babe's!♥
Bjuder på några nya bilder från min älskade blackberry:

RSS 2.0