♥...

Tumblr_li62xp0ark1qegdgbo1_500_large

Me right now♥

Har jätte tråkigt, it's booring. Längtaar till imorgon, för då blir det utgång med de underbara!

:)

Som jag sa förra veckan så ska vi ut å fira min födelsedag för vi kunde inte göra det förra veckan, då firade jag med familjen och träffade släktingar. Men det ska bli super duper kul, love it. Vi ska nog först ut på krogen, får se vart det blir nånstans men senare på kvällen drar vi till Trädgården i alla fall så det ska bli partey, partey.
Nu tänkte jag ta ett vamt bad & fixa ansiktsmask, det ska bli riktigt härligt. Efteråt blir det en god kvällsmat med varma mackor och te, senare TV hela kvällen med mami för imorgon har jag sovmorgon hihi mys. Hörs senare darlings! Pusssss


Bild: weheartit



Gisele Bündchen - Vogue Paris, April 2011


Edita Vilkeviciute for H&M


About me♥

Vilket shampo och balsam använder du? och om du använder hårinpackning, vilken?
Syoss schampo & balsam. Hårinpackningen jag brukar använda är Björn Axéns 
Vad äter du helst till frukost? 
Cornflakes med jordgubbar & banan, havregrynsgröt eller något annat lätt. Eller smoothies, ägg och mackor/varma mackor *Yumiiee*. Jag gillar äta någonting som inte är så hårt mot magen på morgonen.:)
Favoritfärg?
Rosa
Favoritfärg på kläder?
Jag gillar alla möjliga färger nästan, beror på vad som är inne och vad det är för årstid. Men annars älskar jag vitt, svart, aprikosfärgat, ljusrosa, brun/ljusbrun, grå & beige. Detta är färger som matchar till väldigt mycket, love it!:)
Favorit affärer? 
Ginatricot, Topshop, H&M, Kicks, New Yorker & Raglady
Favorit plagg/favorit outfit?
Just nu smala jeans med en stickad tröja eller nån snygg topp, skinnjacka, brillor och converse! Vårigt. Älskar att ha tunikor, kavajer & stövletter med, love it !:)
Favorit blogg?
kenzas
Är du blyg?
Nej det är jag inte, jag är alltid mig själv

:)


Får du ångest om du är inne en hel dag?
Om solen skiner och det är härligt väder så ja klart. Haha! Kan vara en riktig latmask ibland:P
Ungefär hur många mål äter du på en dag?
4 oftast. Men sen händer det ju att jag kikar in i kylskåpet då & då haha

:)


Hur många timmar på en dag spenderar du framför datorn?
Oj haha! Vill jag veta det...? Uhm, det är så olika.
Vad gör du om du har tråkigt?
Sitter vid datorn, lyssnar på musik, tar en promenad eller kollar på nån bra film.
Träffar du dina vänner ofta?
Jadå klart jag gör♥
Vad gör du på dagarna?
Skolan, hemma, skriver egna låttexter, sjunger, umgås med vännerna, bloggar & mycket mer.<3
Hur sminkar jag mig till vardags? Sminktips?
Mascara, rouge och ibland eyeliner. Ibland nån gång kan det hända att jag lägger lite bronzer:)
Lägger inte foundation och sådant.
vad gillar du att göra mest/när trivs du bäst {typ samma fråga}?
Jag gillar att umgås med vännerna, shoppa, sjunga, dansa, blogga, shoppa, umgås med familjen & mycket mer. ♥
Annars trivs jag bäst att vara ute en varm sommardag. Umgås med vännerna, utgång med tjejerna, fika, skratta, åka ut med båten, vara vid havet & bada... ooh!♥
har du några syskon?
Nä bor bara ensam med mamma & pappa bor lite innan Partille här i Göteborg.:)
Hårtips!
För att ditt hår ska vara friskt & mjukt ska du självklart vårda det. Sov med fläta för det gör att håret inte slits lika mycket, toppa håret ofta. Ungefär 1 gång om månaden och försök undvika locktång & plattång så mycket det bara går, det sliter på håret otroligt mycket. Om du nu plattar eller lockar håret nån gång ibland, använd då ett bra värmeskydd.
Använd bra schampon, hårvård som tex: hårinpackning eller serum av något slag. Tvätta inte heller håret alltför ofta, det är inte alls bra. Desto mindre gånger per vecka man tvättar det desto tjockare hår får man.:))
Vilken är din största inspirationskälla när det gäller kläder/foto? 
Lookbook & we heart it. Annars kollar jag mycket på fashion TV/ fashion week, catwalks & läser mycket tidningar osv.:)
Hur lång är du?
169 cm ungefär! Sist jag mätte mig... var ju nått år sen !

:)



FRÅGESTUND♥


We ♥Fashion

Sheer Frill Dress, Strands Of Broken Pearl Necklaces, Assorted Bracelets
Dress From Zara, Bag From Longchamp, Pumps From Zara
Zara  Blazer

LOOKBOOK.NU

Lookbook.nu


Regnigt, trist & grått ute !

En sådan dag man bara vill sova...


Idag har jag varit i skolan, hade matte lektion & media. Läxförhöret gick åt *elvete, gick inte alls som jag hade tänkt mig:(. Pluggade igår med var så slut att jag somnade med pappret, inte roligt men men får ta igen läxan haha. Annars har jag väl inte gjort så mycket, idag har det varit regnigt & grått ute. Så när jag kom hem sov jag ända till nu, när jag skulle hem glömde jag min mobil vid mitt skåp i skolan & mitt paraply i klassrummet hahahaha, ni kan förstå hur trött jag var.:D
Tack gode gud att ingen tog min älskade blackberry mobil haha<3.

Nu ska jag äta middag & sedan åker jag & solar, härligt! Senare blir det handla med mami och så får vi se sedan vad resten av dagen har att erbjuda. Skriver senare igen, ni får ha en bra torsdag & vara glada cuz tomorrow it's friiday darlings !


We ♥Fashion

Brechó Da Neide Jacket, Http://Fashioncooltureshop.Tanlup.Com/ Bag
Shirt From Vila, Shorts From Levis Diy, Sunglasses From Ray Ban
Sass And Bide Eagle Ring, Sarah Frances Kuhn Custom Chain Camera Strap From Http://Sarahfranceskuhn.Blogspot.Com/, Stone Cold Fox Lace Bell Sleeve Coat From Http://Shopplanetblue.Com/Index.Php/Catalog/Product/View/Id/23235/S/Bell Sleeved Jacket/?Dept Id=,

Lookbook.nu

Lookbook.nu



El företaget eon, ett mycket bättre val !:)

Jag vet att uppdateringen blev ganska sen idag men slutade runt 5 tiden & sedan kom det hem en kille till oss från från el företaget eon. Han berättade lite om deras företag & vi beslöt oss för att byta från företaget din el till eon, ett mycket bättre val lovar er! Annars har jag väl inte hittat på så mycket annat idag förutom varit hemma efter skolan bara. Där emot väntar plugget på mig:(, måste plugga på min media-läxa för imorgon blir det förhör *buhu*. Har inte så mycket mer att skriva nu, tänkte äta nånting känner att det kurrar i magen haha. Skriver säkert senare igen mina söta, ni får ha en fortsatt bra onsdag !









29e mars 2011

Jag uppdaterade inte igår, tog en 1 dag bloggpaus. Hade fullt upp men ni är för söta, är jätte glad att ni besöker min blogg även om jag ibland kanske inte uppdaterat tillräckligt. Tack mina finaste läsare, lovar att jag ska försöka uppdatera även om jag har plugg & sådant ibland !
Igår fixade jag lite ärenden sen blev det lite shopping och sist men inte minst plugg, hade en massa att göra men idag har det varit en fin dag. Har varit i skolan & efter det åkte jag och solade, det var härligt. Kändes som 20 minuter på en strand i Hawaii haha.
Annars har det väl inte hänt så jätte mycket, det har varit soligt och jättehärligt idag men lilla jag sov ett par timmar när jag kom hem från skolan. Nu är jag i alla fall pigg & glad, nu ska jag diska & sedan plugga. Got to go men skriver senare igen darlings! ♥

GÅRDAGENS SHOPPING:




New Yorker: 139:-


Ginatricot: 124:-


Bikbok: 499:-


Riktigt snyggt fynd !
H&M: 49:-


Film med mami♥

Just nu gör jag inte så mycket, tog nyss ett varmt bad och kopplade av litegran..haft så mycket stress på sistone. Imorgon har jag bara en lektion i skolan vilket känns jättebra, den börjar 4 haha. Så imorgon har jag gott om tid, mami ska med mig ner till Frölunda Torg & hitta snygga jeans och lite annat. Nu tänkte jag äta lite kvällsmat och sedan kolla på nån bra film med mamma men ni får ha en fortsatt fin kväll mina söta !






Godnaatt darlings

Jag just nu♥


Nu är jag hemma igen, vi gick runt i freeport med pappa i timmar haha. Köpte mig ett par stövletter som jag velat ha länge nu, hittade dem till slut och blev jättenöjd !!:D
Testade jeans med men hittade inga som satt snyggt på mig så jag väntade med det, tänkte gå runt på Frölunda Torg imorgon & kolla för där finns det jättesnygga. Just nu gör jag inte så mycket, fixade mitt rum litegran & packade upp mina födelsedagspresenter...fick en DVD spelare, DKNY parfym & pengar hihi. Nu tänkte jag kolla på TV med mami i alla fall men skriver senare igen, ni får ha en härlig söndag mina söta !


Mina födelsedags presenter:)



Skor(stövletter) & DKNY apple Parfym


DVD spelare




27 Mars 2011

Godmorgon
Vaknade för ungefär 2 timmar sen & nu sitter jag & kollar på Fashion Tv, love it!

:)

Igår hade vi jätte roligt verkligen, det blev en riktigt lyckad dag/kväll, alla åkte hem runt 9 tiden på kvällen och senare hade vi filmkväll med en massa Steven Seagal movies. Idag ska vi åka till freeport & kolla runt i affärerna, det finns jättesnygga grejer man kan hitta där. Tipsar er alla att åka dit nån gång om ni ä i närheten av Kungsbacka(Göteborg), nu måste jag göra mig i ordning för vi ska åka snart men skriver senare. Hoppas ni får en fin söndag dalings !

Sitter i bilen♥

Me right now !

Här sitter jag i bilen & bloggar, är påväg hem till pappa. Fast först ska vi åka & handla och sådant innan vi ska hemåt. Idag blir det en speciell dag för både jag och farmor fyller år så vi ska fira tillsammans, farmor blir 80 år !!
Detta ska firas med de nära & kära, god middag och en massa musik, it's so fashion!

:)

Idag kommer min farmor, farfar, kusinerna, min moster och familjen så vi blir ändå ganska många. Nu är vi strax framme vid ICA så skriver senare igen mina sötnosar, ni får ha en super lördag !

FRÅGESTUND♥


Mars 26, 2011♥

Godmorgon !

Igår var det ingen vanlig dag för mig för vet ni vad det var? Det var min födelsedag !!:) Hann inte uppdatera igår för jag hade fullt upp, först så var det skolan & sedan firade jag min b-day med familjen hemma vilket var riktigt mys. Nästa vecka där emot blir det utgång med vännerna vilket kommer bli riktigt roligt det ska bli riktigt firande, all in baby!

Idag ska jag åka hem till pappa & släkten kommer, det blir en fin middag tillsammans med de nära & kära.
Idag blir det en speciell dag för både jag och farmor fyller år så vi ska fira tillsammans, farmor blir 80 år !!
Stannar hos pappa ända till imorgon, så ska alldelles strax packa lite gran & så får jag absolut inte glömma kameran! Nä nu ska lilla cathiii upp & äta frukost, sedan duscha & göra mig i ordning men skriver senare igen. Ni får ha en superlördag darlings ! 


Två bilder från igår:




(Mer bilder kommer senare)

Längtar till min B-day♥

Me right now !

Nu blir det film med älskade mamii hela kvällen. Så är det bara några timmar kvar tills man fyller år,läängtar! Nä nu ska jag gå poppa popcorn mina söta men vi hörs nog senare, ha en fin kväll nu everyone. Pusssss♥

....

Nya dagar...nya tag och glöm the past för det är inte ens värt att kolla tillbaka, fastän såren i hjärtat finns kvar !
Jag vet att jag inte uppdaterat så mycket men jag har inte mått så bra i huvud taget..har varit deppig på sistone, gått å tänkt på en massa saker som gör ont i hjärtat. Har hållt mig själv instängd, har blivit sårad gång på gång, glömmer aldrig de hemska saker som du gjort mot mig, vill gråta så fort jag tänker på det. Dagarna bara går å går, hoppet försvinner mer & mer. Jag sitter här och funderar om hur jag ska notera om allt detta och berätta om all smärta.
Ber till gud varje dag om att få träffa en fin kille med ett gott hjärta som kommer finnas där för mig, så att jag aldrig behöver känna den räddslan jag en gång upplevt. Allt jag nu skiver kommer djupt ifrån mitt hjärta och det känns bra att få ut sånt ibland... detta gör mig stark !!!!

We ♥Fashion

Handmade Sweater From Random Shop, Tights From Silk Market, Shoes From Charles & Keith
 Thrift Store Top, Aldo Bag, River Island Boots

Topshop Jeans From Www.Topshop.Co.Uk, Zara Leather Biker Jacket, H&M Heels From Www.Hm.Com
Handmade Clutch

Hand Crochet Dress From Http://Romwe.Com, Satchel Bag From Caseys Closet, Payless Clog Sandals
Lookbook.nu

Igår & idag !♥

Hemma från skolan...

Jag hann inte uppdatera så mycket igår men ska skriva idag om vad jag gjorde. Senare på dagen igår
var jag på torget och gick runt lite gran, mamma köpte lite kläder till sig själv & jag köpte mig ett par solglasögon till från Ginatrcot hihi. Dem är skitsnygga, blev faktiskt nöjd. Det var först svårt att välja solglasögon för alla var antingen för stora eller så satt dem inte bra haha men till slut hittade jag. När vi kom hem gjorde jag inte så mycket, satt mest med laptopen & lyssnade på musik. Idag där emot var det föreläsning i skolan, alla 3:or skulle stå & prata om sina projekt arbeten. Det var faktiskt intressant, vissas arbeten var jättebra! Stannade inte kvar ända tills vi slutade för jag kände mig dålig så åkte hem, är inte säker men det kan vara nån slags magsjuka:(. Hoppas inte det, vill vara frisk på min födelsedag?!
Nu ligger jag här på soffan halvdöd haha, hoppas på att bli bättre. Tror nog bara jag kommer vara hemma idag, tänkte försöka äta nånting nu & sedan vila lite men vi hörs senare mina fina. Ni får ha en härlig torsdag darlings !


GÅRDAGENS SHOPPINg:



Solglasögon: Ginatricot 59:-






Vart hos tandläkaren, finally over !

Me right now !

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos tandläkaren, finally over! Var ganska nervös men det gick jättebra, är glad att de fixade lagningen på mig som föll ur en dag när jag tuggade tuggummi haha. Nu är allting fixat innan min födelsedag, så härligt! Annars har jag väl inte gjort så mycket, här sitter jag & väntar tills min bedövning ska sluta verka hahaha, stackars mig kan inte ens le!

:)

Är hungrig med *buhu* men om 2 timmar ungefär så kan jag äta again, skulle ha haft religion lektion i skolan idag men gick inte till skolan för jag skulle inte ha hunnit så mami sjukanmälde mig så jag kan vila. Senare idag får vi se vad denna fina dag har att erbjuda, nu tänkte jag kolla på TV men vi hörs senare mina söta. Ni får ha en nice onsdag everyone, pusssss





Ska ut & promenera !

Sov lite gran & nu vaknade jag pigg & glad, ska strax äta middag och där efter tänkte jag ta en promenad med mamma ute i det fina vädret. Vi kanske tänkte ta en fika nånstans, vi hörs sen mina finaste. Pusssssss

Mer från gårdagens outfit !

Tunika: Ginatricot
Jeans shorts: JC
Strumpbyxor: Bikbok
Skor: Scorett

FRÅGESTUND♥


We ♥Fashion

H&M Jumpsuit, H&M Bag
Http://Espaco1098.Blogspot.Com/ Bag, Http://Espaco1098.Blogspot.Com/ Cardigan, Http://Espaco1098.Blogspot.Com/ Skirt, Http://Www.Schutz.Com.Br/ Shoe
Lookbook.nu

Fint & soligt♥

Jag just nu !

Idag är det fint & soligt ute, härligt! Skulle där emot åkt till skolan men försov mig så jag skämdes att åka dit. Jag stannade hemma istället, ajja bajja på mig. Skulle haft 2 lektioner men tar igen dom, imorgon har jag där emot tandläkare *buhu* vill inte ens tänka på det:(. Innan min födelsedag med, typiskt haha.
Annars just nu sitter jag ute på min balkong med laptopen, läser bloggar & ''solar'' lite gran. Det är härligt att det äntligen börjar bli riktig vår!:)
Nu ska jag läsa bloggar en liten stund till & sen tänkte jag sova lite gran, känner mig jätte trött men skriver senare. Kolla gärna in tävlingen med darlings, ni får ha en super tisdag allesammans !



(Bjuder på mer bilder senare)



we ♥ it


TÄVLING !

Gissa kändis- 3 stycken blir länkade

Vinnarnas länk kommer att visas på min blogg, så ta chansen att

synas framför alla mina underbara läsare!!!:)

(OBS: Tävlingen kommer att pågå i 2 dagar och då får ni veta vilka 3 som vunnit)

Städat lite gran !

Me right now

Just nu gör jag inte så mycket. Har städat & diskat litegran, eller hur duktig?
Tänkte ha en tävling nu idag så kolla gärna in bloggen mina sötnosar! Nu ska jag äta middag & sen ska jag nog träffa en kompis men skriver senare igen. Ni får ha en superdag dalings så hörs vi senare !

Dagens outfit !



We ♥Fashion

Chunky Knit Cardigan From Sisley, "Juniper" Wedges From Michael Kors, Dress From Thrifted, Bag From Asos
Sly Military Pants, Zara Leopard Bag, Egoist Hat, H&M Shirts
Lauren Elan Necklace
Topshop Wedges
Lookbook.nu

Solig dag♥

Godmorgon !

Lilla jag vaknade runt 12 tiden idag, som tur är vi lediga idag. Hade ingen media så jag kunde sova ut, annars har väl inte gjort så mycket hittills förutom varit hemma & tagit det lugnt. Ska nog ut senare i detta härliga & soliga vårväder, får se vad denna fina dag har att erbjuda. Nu är det bara 4 dagar kvar till min B-day är så taggad, love it yeaah!:)
Nä nu ska jag röra på mig mina söta, ska upp & äta frukost men vi hörs sen. Pussssssss



Fixat rummet♥

Just nu gör jag inte så mycket, satt med mami & kollade på en polsk serie. Har också hunnit med att städa mitt rum & fixa lite i mina garderober!:)
Nu ska jag duscha, hoppa i mina mjukis & äta kvällsmat för efter det blir det kolla på Big brother. Passa på att fråga mig vad ni vill nu på frågestunden, skriver senare igen. Ni får ha en fortsatt bra kväll darlings!





FRÅGESTUND♥


we ♥ it


We ♥Fashion

Lookbook.nu

Home♥

Me right now

Nu är jag hemma igen, vart på stan och skulle byta ut mina nya solglasögon för de var lite för stora. Hittade dock inte mer såna, den modellen jag ville ha var slutsåld *buhu* :(. Vi får hoppas att jag hittar såna i stan imorgon efter skolan, annars blir jag sur haha. Nu ska jag äta middag hörni men skiver senare igen, ni får ha en bra söndag mina sötnosar. Pusssssss


Dagens bildboomb:













Helt slut, vill sova !

Me right now
Nu har gästerna gått, känner mig helt slut så det blir nog läggdags för min del men innan det ska jag äta kvällsmat. Annars har jag väl inte gjort så mycket förutom umgåtts med gästerna & kollat på TV. Imorgon ska jag nog vakna tidigt igen *buhu*:(, ska med mamma någonstans. Nä nu är det dags att röra sig till kylskåpet men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon darlings !

Converse


Vill verkligen ha dessa converse skor nu till våren/sommaren, är USA galen så de ska bli mina haha !
:)

JUMPSUIT

Från: BikBok 149:-
Har sett jumpsuit på Bikbok & tycker det är jättesnyggt till sommaren, det är sjukt snyggt med djurmönster med! Ska nog köpa mig en jumpsuit, provade en sån idag och den satt jättefint.

Fått gäster !

Nu är jag home again, var på torget idag & kollade runt igen. Det blev shopping igen och fika med mami på espresso house. Hittade 2 jättefina tunikor på Bikbok & en snygg topp på New yorker, så det blev all in baby !
Köpte också svarta tights(strumpbyxor) & ett svart nagellack, skitsnyggt att ha när man ska ut & det passar till allt.
Blev jättenöjd med allting, sist men inte minst gick vi & handlade lite och sedan gick vi hemåt. Det har varit härligt väder idag & finally är allt snö borta!
Just nu gör jag inte så mycket, vi har fått gäster så nu ska jag sitta lite med dom. Senare ska jag städa mitt rum & efter det får vi se vad som händer. Nu ska jag äta middag men skriver sen igen, ni får ha en härlig lördag mina sötnosar !





Tunika: Bikbok
Förr: 299:-
Nu: 150:-


Tunika: Bikbok
Förr: 299:-
Nu: 150:-


Topp: New yorker 99:-


Tights: Bikbok 79:-
Nagellack: Bikbok



Nattugglan is up !

Me right now

Just nu gör jag inte mer än lyssnar på musik & tänker...det behövs haha! Nä nu ska man inte deppa, hur har eran fredag varit då? Min har klart varit bra i alla fall & nu får man se vad lördagen har att erbjuda. Nu ska jag kolla på TV men vi hörs senare idag pusssss !
Godnaatt darlings


En härlig dag med mami♥

Godkväll darlings !

Nu är jag hemma igen efter en lång schopping dag, härligt! Idag var vi på stan & fixade ärenden i morse, efter det gick vi runt på stan och kollade i affärerna men jag hittade absolut ingenting så vi åkte till Frölunda torg med mami. När vi kom fram gick vi och åt sushi på ett ställe som heter Din Sushi, love it! Det var faktiskt jättemysigt att sitta i sushi restaurangen inne på frölunda torg och deras sushi är jättegod, rekommenderar verkligen det stället om ni kommer förbi torget nån gång! Efter det gick vi runt i affärer och jag hittade jättesnygga smycken och solglasögon så det blev en massa inköp! Hittade också en jättesöt tunika inne på bikbok, blev kär i den direkt så köpte den. Där efter var det bara att ge sig iväg för & storhandla, efter det gick vi finally home. Är helt slut & mina fötter värker, haha ni kan tänka er hur många timmar vi gått omkring. Just nu vilar jag bara och kollar på TV men ska äta Subway baguette alldelles strax men skriver sen igen mina sötnosar ni får ha en superfredag!:)






Solglasögon: Ginatricot 59:-
Örhängen: Ginatricot 129:-
Halsband: Ur&Penn 69:-


Ring: Ginatricot 99:-


Tunika: 249:-


Nu blire...

Subway baguette, mums :)

Godmorgon !

Nu är jag vaken

Vaknade nyss, gick aldrig till skolan för jag hade världens största huvudvärk. Får göra provet nån gång nästa vecka då, fick i alla fall den sömn jag behöver. Just nu kollar jag på våra bästa år och tar det lugnt men ska alldeles strax äta frukost & sedan är det dags att börja göra sig i ordning, ska med mamma till stan. Vi ska fixa lite ärenden och sedan gå runt i affärer, det blir nog sushi med yeah!:)
Nä nu måste jag röra på mig men skriver senare igen, ni får ha en superfredag darlings !

lookbook.nu

love it !


Lite pluggpaus behöver man !

Me right now...

Nu blir det lite pluggpaus, nu ska det kollas på Big brother & ätas chips som jag fick med mig från gaisgården haha!
Efter det ska jag fortsätta plugga, sedan duscha, äta kvällsmat & sen får vi se vad som händer men skriver säkert sen igen. Ha nu en fortsatt bra kväll mina fina läsare, pusssss

Vart på stan !

Jag vet att jag inte hunnit uppdatera så mycket idag men har haft fullt upp, hade media lektion på gaisgården idag och vi slutade runt 4 tiden. Där efter åkte jag med Alexandra till stan, vi gick runt lite på stan och hon schoppade lite smått. Såg dock jättefina smycken som ska köpas imorgon! :)
Som ni vissa vet fyller jag år nu den 25:e yaay! Min fina vän köpte ett par jättesöta örhängen till mig som födelsedags present så söt, hon fyllde år igår så jag ska köpa något fint till henne med.
Annars har jag väl inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara ätit & tagit det lugnt men nu ska det pluggas till morgon dagens svenska prov *buhu* men skriver senare igen min söta. Ni får ha en bra torsdag evryone !



FRÅGESTUND♥


Varmt bad♥

Jag just nu...

Nä nu tänkte jag unna mig ett vamt och härligt bad efter denna blåsiga dag, tror jag börjar bli förkyld.
Får skynda mig innan Big brother börjar i alla fall.
Annars har jag väl inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och kollat på TV. Skriver nog ett sista inlägg senare. Ni får ha en fortsatt bra kväll everyone!
Foto : Jag

En härlig dag med tjejerna vid havet♥



Som ni flesta vet var det nåt fel med blogg.se imorse så det gick alls att blogga vilket gjorde mig sur men annars har det varit en härlig & solig dag. Efter lektionen åkte jag, bätavän Elaf & Tracy till stan. Vi gick runt litegran på avenyn i det härliga vädret. Senare köpte vi med oss en massa donuts & bullar och gick till operan, vi satte oss vid bryggan vid havet & kollade på solnedgången. Det var riktigt myys!
Senare när det började blåsa och blev kallt gick vi runt i stan och kollade i affärer, köpte med mig ett litet sött fynd. Annars blev det väl inte nån större schopping men det har varit en underbar dag med mina fina flickor. Vi åkte hemåt runt 6 tiden, när jag kom hem slängde jag mig i soffan med laptopen. Det har ju varit en lång dag trotts allt så nu är jag helt slut! Nu tänkte jag göra kvällsmat & varm oboy men vi hörs senare igen mina underbara. Hoppas ni får en fin onsdags kväll !

Dagens lilla fynd !
Snyggt armband av märket Mint

Förr 149:-
Nu 29:-
(Finns att köpa på Åhlens city)


Havet

Sunshine

Me & Elaf

Gooottt

Elaf & Tracy

Elaf !:D

Jag hoppandes som alltid haha

Ja & Tracy

Posarn hahaha

haha !

På Åhlens City



Är helt slut !

Kollade på TV skulle kolla på nån film men håller på att somna, är så trött att ögonlocken håller på att stängas totalt.
Nu blir det helt enkelt sleeeptime men först borsta tänderna & sen sova gott!
Annars har jag väl inte så mycket mer att säga mina sötingar utan sov så gott !



Hej å hå !

Jag just nu...

Nu har jag badat färdigt, nu blir det kvällsmat & sedan Big brother!
Senare blir det nog kolla på film hela kvällen för imorgon börjar min lektion sent så jag har sovmorgon yaay.
Äntilgen får man sova ut efter en massa plugg man haft...har prov i svenskan på fredag med, great *buhu*!
Nu får jag börja röra mig till köket & fixa kvällsmat, magen kurrar haha.
Hörs sen !

Home sweet home♥

Fixat & klart !

Nu är jag hemma igen, nu är allting fixat och klart. Det gick bra med min tjejkompis idag och med ärendena.
Hoppas ni haft en trevlig tisdag och tänk att det bara är 3 dagar kvar tills helgen är här igen!
Just nu sitter jag, kollar på TV & pratar i telefon samtidigt som jag bloggar haha.:)
Nä nu ska jag prata klart i tele & efter det tänkte jag lägga mig i ett varmt bad men skriver säkert efteråt igen.
Ha en trevlig kväll Ciao !


Bjuder på några bilder !










15 Mars

Härligt med vår

Nu är jag hemma igen & har nyss ätit middag, kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen. Guud vad varmt det var ute idag, riktig vårkänsla!!:)
Nu tänkte jag kolla på TV litegran, senare ska jag med min tjejkompis till akuten & fixa ett par ärenden. Såhär ser denna fina dag ut för mig än sålänge. Skriver senare igen, nu vet jag ju inte hur länge jag ska vara borta i akuten men ni får ha en härlig tisdag everyone! Pusssssss

Dagens bilder:













Vaken !

Godmorgon Sverige !

Vaknade för en stund sen & sen dess bara kollat på TV.  Men nu är det dags att gå upp & äta frukost och efter det börja göra sig i ordning. Sen blir det iväg till skolan, det är inte så farligt för jag har bara 2 lektioner idag haha..härligt. Senare får vi väl se vad denna underbara dag har att bjuda på men nåt roligt vill man ju hitta på, speciellt när solen är uppe!:)
Nä nu måste jag röra på mig hörni men vi hörs senare. Hoppas ni får en fin tisdag babe's !

(bjuder på en bild senare)

Ny Design !

Entligen fixat det !

Som ni ser så har jag en helt ny design på bloggen, tycker det blev jätte najs!:)
Vad tycker ni?
Annars har jag väl inte gjort så mycket sen jag kom hem med mamma efter att ha handlat. Har bara tagit det lugnt och fixad designen. Är jättetrött så jag tror jag ska sova lite, behöver sömn!
Skriver sen mina fina, ni får ha en trevlig kväll !

Haft det trevligt !

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, efter lektionen gick jag och Tracy till ett ställe nära vår skola & åt sushi, muums säger jag bara. Det var rätt kul att alla runt omkring oss inklusive Tracy åt med pinnar förutom jag, måste lära mig hahaha men me love sushi!!:)
Vi satt där ett bra tag, vi satt & pratade i en och en halv timme ungefär. Vi diskuterade Tracy's lilla businnes angående hennes försäljning av LED magic bulb glödlampor som ej finns att köpa i Sverige och är väldigt miljövänliga. Hon ska sälja dem genom sin farbror som har en egen fabrik i Hong Kong så för mer information kolla gärna in hennes blogg: forensicfrances
Nu tänkte jag följa med mami & handla, kanske schoppa lite men ni får ha en fin måndag sålänge darlings !

Dagens bilder:





Media lektion !

Här sitter jag...

Sitter på media lektionen, babblar med Tracy & försöker komma på en idé på en examen film som ska göras. Hm...min hjärna är helt tom idag:( haha. Jag har fått en ny uppgift om att jag ska skriva ett manus till en examensfilm för kursen. Problemet är att jag har fortfarande inte kommit på någon idé. Därför skrev jag att jag har verkligen fått hjärn stopp med idéer.
Kan ni ge mig några tips eller inspirationer så kom gärna med dem sötnosar?
Då har ni löst dagens problem.
:)
Läängtar till lektionen slutar så jag kan åka hem å sova haha, i need that!
Tills dess ska jag kolla på filmer som gamla elever har gjort för att få lite inspiration och tips men vi hörs senare pusss !




Bild : Lånad från google



Vakna med the voice !

Nu är jag vaken, önskar att jag kunde sova vidare men det kan jag inte *buhu*:(, school is callin. Är så tröött!
Just nu gör jag inte mer än slappar & kollar på Vakna med the voice men strax ska jag upp, ätta frukost & dricka caffe. Efter det måste jag göra mig i ordning, börjar 9.00 idag.
Skriver senare, ni får ha en fin morgon & dag sweetheart's !
http://karlstadtjejen.blogg.se/images/2010/vakna-med-the-voice_77723488.gif

Tiden går fort !

Dags att sova snart Zzz...

Nu ska lilla cathiii gå borsta tänderna, sedan blir det läggdags för jag börjar median tidigt imorgon *buhu* haha. Det känns så bra att veta att Nicky inte åkte ut, love it. Nicky du är min favorit kom ihåg det!:)
Nu måste jag röra på mig men vi hörs imorgon mina fina läsare, ni får ha en fortsatt bra kväll darlings !
Me right now !




Tröött !:)

Sweet Dreams

Söndagsfinalen !

Inte långt kvar...
Snart börjar Big brother söndagsfinalen, detta får ni absolut inte missa sötingar!
Vill verkligen att Nicky ska vara kvar. Vem vill ni ha ut?
Nu tänkte jag snabbt fixa te och mackor innan programmet börjar hörni men skriver senare, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll !

Bjuder på denna bilden sålänge:)



love it !

We Fashion



Inspiration

Love feathers !

FRÅGESTUND♥


Hemma igen !

Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen, när vi kom fram till stan gick vi runt lite i affärer & efter det tog vi en fika. Glömde ladda min kamera vilket var lite synd så därför kunde jag inte ta några bilder i stan:(. Men nästa gång ska kameran finnas med i väskan, laddad & klar mina söta.
Just nu sitter jag & kollar på TV men ska stax äta, är vråål hungrig hahaha.:)
Skriver sen igen, ni får ha en bra söndag darlings!

Så tröött !

Godmorgon
Nu är jag vaken, men jätte trött.Har ni sovit gott?
Det har inte jag, somnade ju så sent igår bara för jag inte kunde sova haha:(. Nu ska jag upp, äta frukost & dricka caffe så jag blir lite piggare i alla fall! Där efter måste jag göra mig i ordning och sen åker jag & mami till stan men skriver senare igen mina söta. Ni får ha en härlig söndag everyone, Pösssssssssss !

Kan inte sova *buhu*

Nattugglan is up !

Kan inte somna fastän jag har försökt. Måste sova för jag ska upp ganska tidigt imorgon, ska med mami till stan. Just nu sitter jag och klurar med mitt nya fotoprogram som jag laddade ner för en stund sen. Den kallas photoscape & verkar vara jättebra!:)
För er som vill testa finns den att ladda ner här: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php
Bjuder på en bild som jag själv redigerade med photoscape alldeles nyss:
Nu ska jag försöka sova men vi hörs senare idag darlings!
Godnaatt & sov så gott everyone!

Me right now !

Just nu gör jag väl inte så mycket, sitter bara med laptopen i knät & kollar facebook litegran, ni missade väl inte Melodifestivalen?
Eric Saade vann, han sjöng faktiskt bra. Vad tycker ni?
Snart är det ju Euorovison, så hejja hejja Eric !:)

Nä nu ska jag hoppa i duschen men skriver säkert senare igen. Ni får ha en superkväll everyone !





Leather & Jeans♥

Inspiration for Replay spring/summer 2011 !

Hot Hot Hot

Vad ska man hitta på ?

Godkväll
Vad gör ni darlings?
Jag gör i alla fall inte alls mycket, har så otroligt tråkigt haha. Sitter här i vardagsrummet med mami, kollar på TV och funderar på vad man kan hitta på här hemma..? Hm..kanske ladda ner nån bra film att kolla på, ja det kanske man kan göra ! :)
Annars finns det väl inte så mycket att berätta förutom att denna dagen har varit boring. Skriver sen igen!

Lauren Conrad for Kohl’s Spring 2011



Summer garden stilen kommer vara väldigt inne nu på våren, en riktig inspiration.
Vackra Lauren Conrad är absolut min favorit, hon är verkligen en inspirationskälla rakt av!



Supermånen som orsakar stormar, orkaner & tsunamis !

Månen har inte varit så nära jorden på 19 år !


Läs mer om detta Här
Själv när jag fick höra detta tyckte jag det var riktigt otäckt, det är hemskt med alla tsunamin och jodbävningar som har varit...det som drabbade japan var obeskrivligt, började gråta när jag hörde detta på nyheterna. Nu kan tsunamin även drabba Ryssland, Taiwan, Filippinerna !



At home !

Saturday

Idag har lilla jag bara varit hemma å slappat, härligt! Vädret har väl varit sådär, molnigt och grått men snön är borta i alla fall. Idag blir det bara vara hemma & ta det lugnt för min del, blir nog bara TV hela kvällen. Nu tänkte jag kolla på en polsk serie med mamma som heter ''M jak miłość'' men skriver senare igen. Ni får ha en härlig lördag sweetheart's !



Härlig TV kväll♥

Godkväll på er mina söta
Kollade nyss på 101 sätt att lämna en gameshow & måste säga att jag skrattar ihjäl mig nästan. Jockibois reaktion var ju för rolig när han tävlade fast inte vågade mer med utmaningen
-jockiboi: Seriöst jag håller på att bajsa på mig !!! xD
HAHAHAHAHA han är ju för söt, när han steg av en raketen. Den som svarade fel skulle ju flyga med i bassängen så han blev livrädd stackaren!



Just nu läser jag några bloggar och proppar i mig en massa popcorn & bacon snacks *mums*..vilken tjockiis jag är haha !
Nu är det inte långt kvar tills Big brother börjar, det får jag aldrig missa.
Juste så ni vet så har jag skapat en blogg på finest.se med så nu har jag 2 st http://www.finest.se/cathiii men va inte oroliga mina söta, kommer blogga här med varje dag! :)
Nu ska jag springa & diska snabbt innan mitt älskade program börjar men skriver senare igen. Ni får ha en fortsatt grym fredag darlings !



lovee fridaays♥

Jag vet att jag inte uppdaterade igår mina kära men var jättetrött verkligen, jag sov bort nästan hela dagen..haha snacka om sömntuta.
Men idag är jag pigg, glad & på jättebra humör !:)
Vädret har däremot varit galet, från snö storm till jättefint & soligt väder..haha knasigt men nu får vi absolut hoppas att vädret håller.
Nu har vi ju trotts allt helgen framför oss, it's friiday yaay!
Vad gör ni en sån här fin fredag då? Jag ska nog i alla fall träffa bästavän tina senare idag men nu är det plugg som gäller, iaf en timme *buhu*. Snart har vi ''deadline'' i median & då ska min filmanalys lämnas in.:( Föresten?
Ni missar väl inte 101 sätt att lämna en gameshow ikväll på TV3 klockan 20.00? Det gör inte jag i alla fall, idag kommer jag sitta bänkad framför TVn senare ikväll. Nu är jockiboi & andra trevliga med i gameshow & tävlar så detta får ni absolut inte missa!:)
Nä hörni, nu ska jag äta middag mina godingar men vi hörs senare puss!



Så här mycket snöade det i morse...





Plugg !

Nu är jag hemma igen, vad skönt att ha slängt sig i sin säng haha. Efter skolan åkte jag direkt hem till Tracy för att plugga, vi satt med vår filmanalys i flera timmar. Är helt slut nu så det blir kolla på Big brother och ta det lugnt resten av kvällen. Skriver senare igen, ni får ha en fin kväll babe's !♥

Vilket väder !!!

I'm shocked, ooh no...

Åå gud vad sur jag blev nu när jag vaknade denna morgon, trodde det skulle vara soligt å fint så jag hade förberett dagens outft! Men när jag kollar genom fönstret ser jag........SNÖ !!!
Ushh blää, nä nu är jag olycklig :(. Är trött på mina tjocka & fula vinterjackor, jaja man får bita ihop. Annars gör jag väl inte så mycket, vaknade nyss & nu blir det frukost. Efter det ska jag göra mig i ordning och åka till skolan! Direkt efter lektionen åker jag & solar, där efter åker jag med min tjejkompis Tracy hem för att plugga tillsammans. Vi har ganska mycket att göra, ett arbete i median där vi ska anylesera en film. Japp, detta blir en lång dag men det ska bli härligt att få allting gjort.:)
Skriver senare igen Sweetheart's, ni får ha en bra dag everyone!♥

Såhär ser det ut ute just nu !


Grått & trist...

Big Brother♥

Reklam...reklam...REKLAM !!

Nu är det reklam, hatar reklam!
Det är reklam varje kvart ju:(, iaf så är Nicky min hero & hoppas han får läsa detta en vacker dag:)
Nu ska jag springa till köket och poppa popcorn innan Big Brother börjar men vi hörs sen!
Skriver säkert ett sista inlägg senare sötnosar.


+



Dags för ett varmt bad♥

Som ni ser har jag kommit igång riktigt med bloggen igen.Nu kommer ni se många inlägg dyka upp. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än suttit med Tracy's engelska läxa och försökt klura lite.
Nä nu är det dags för mitt varma härliga bad..nu ska det slappas ordentligt hihi.:)
Får skynda på lite för Big Brother börjar ju 22.00, detta får vi absolut inte missa!
Skriver sen igen, ni får ha en trevlig kväll everyone.♥
Peace !






Bjuder på några roliga bilder sålänge haha !:)
HAHAHAHA man lever en gång

Spring Collection 2011

SNYGGT FRÅN

Logo
Till Vår/Sommar
149:-
99:-


199:-


299:-


299:-


Spring Collection 2011





FRÅGESTUND♥


Sunshine♥

Idag vaknade jag upp av att solen sken in i mitt rum,härlig känsla! Vaknade runt 10 tiden, vilken duktig flicka jag är eller hur?:)
Gick aldrig till skolan idag, skulle bara ha en lektion men den blev inställd så jag stannade hemma. Annars har jag varit på frölunda torg med mami & bara gått runt i affärer litegran, senare promenerade vi ute i det härliga vädret..fast det var ju ganska blåsigt. Där efter gick vi och handlade & sen gick vi hemåt. När vi kom hem hjälpte jag mamma att städa lite för imorgon får vi gäster! Nu är det bara 17 dagar kvar till min födelsedag med, underbart
& i love it! :)
Nu ska jag äta middag..idag blir det oxfilé med bakpotatis, sallad & bearnaise sås *mums*. Efter det ska jag hjälpa min tjejkompis Tracy med hennes engelska läxa men skriver senare igen, hoppas ni får en fin onsdag mina solstrålar!♥

Visst är det fint med solnedgång !





Dagens bildboomb:














=)


Tandläkarbesök idag !

Idag är det måndag och tandläkare då klockan 14.15 ush...wish me good luck, mår illa med bara tanken! Jag hoppas allting går bra denna gången så jag slipper tandläkaren på länge haha. Annars gör jag inte så mycket just nu, äter frukost och ska börja fixa mig snart. Senare får vi väl se vad denna fina dag har att erbjuda, skriver senare igen. Hörs sen, puss!♥

En rolig söndag med bästa Eliin !♥

6/3-11
Bästa kvällen på länge !♥

Hann inte uppdatera igår för jag hade fullt upp, först i morse var jag med mamma ute på stan. Senare på dagen när vi kom hem fick vi gäster, runt 4 tiden ungefär. Runt 8 tiden på kvällen kom bästavän Elin hem till mig vilket var jätteroligt! Vi satt å pratade en massa, kollade på TV och spelade ett spel som heter Charader. Det var ett föör roligt spel där man hade kort och av de korten skulle man försöka imitera saker å ting osv, man fick inte säga ett ord. För mig gick det ju inte så bra HAHAHA xD men det var jättekul ändå! Det var nästan så att man kunde lägga sig på golvet å börja asgarva..haha inte för att överdriva nu men allvar hahaha.:D
Haha Eliin hade väldigt roligt att se mig imitera saker å ting när jag knappast kunde spelet och allt gick felxD.
Som sagt, bästa kvällen på länge & måste absolut göras om!:)
Annars just nu gör jag väl inte så mycket, sitter bara med laptopen i knät & chattar men vännerna. Har sån tur som är ledig imorgon för min media lektion är inställt yeaah! Men där emot har jag tandläkare noo:( *buhu*. Inte kul, speciellt inte när ens pappa skrämmer en i förväg rejält haha! Juste ja Haha YES Cilla åkte ut ur Big brother, shit sikken tjat kärring.. Men mjauu där emot kan jag ju säga att Nicky är min nya favorit hihi..i kinda like him!
Nä nu ska jag äta lite kvällsmat tänkte jag hörni men skriver senare idag, Godnatt & sov gott sötisar !






Charader spelet !:D


Pokerface yeah !



Solen skiner♥

Våreeen är påväg...
Vilken härlig dag med solen som skiner in i mitt rum, härlig att ha öppet fönster och känna våren äntligen. Hur mår ni denna lördag? Jag mår jättebra!:)
Tänkte ut och promenera senare, man kan ju inte vara hemme å slappa en sån här fin dag!  Annars gör jag inte så mycket just nu, tittar på TV och kollar facebook. Nä hörni, nu ska jag fixa mig & sen blir det middags time!
Skriver senare igen, Ni får ha en jättefin lördag sunshines !♥



It's fridaay

Yaay it's fridaay !

Just nu sitter jag och kollar på Lets Dance, fredagsmys!
Är proppmätt efter en mumsig kebab familje pizza, haha jag lär inte äta på hela kvällen nu..believe me!:D
Annars idag har det väl inte hänt så mycket förutom skolan och så skulle jag åkt på en latinsk fest med grannen för det är kvinnodagen idag men det blev inte av för jag känner mig trött. Istället ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, det blir nog en filmkväll. Skriver senare igen
Hoppas ni får en superhelg & ta det lugnt med festandet sötingar !♥





Vakeen !

Nu är Cathii vaken men ska strax gå äta frukost. Just nu gör jag inte så mycket, ligger i min varma säng och kollar på Våra Bästa År. Haha ni förstår att det är svårt att resa sig men,men man måste..skolan ropar!
Nä nu ska jag titta på TV en stund till, fixa frukost och sen dags att börja fixa sig!
Skriver sen igen mina söta, ni får ha en fin fridaay!♥

Sheercover !

Sheercover

Har velat ha sheercover väldigt länge nu, har hört att deras smink är jättebra och innehåller minaraler m.m. Jag brukar inte lägga foundation och sådant på ansiktet utan vara naturlig men ibland nån gång kan det hända att jag lägger brownser över fuktkrämen! Men tänkte att sheercover kunde vara en bra grej att ha ibland ändå, på sommaren brukar jag få lite fräknar på kinderna som inte alls är speciellt synliga men jag gillar inte det så vill dölja dom helt haha:D.
Mineraler är det hetaste inom makeup just nu – och inte utan anledning. Professionella makeupartister, inte minst i Hollywood, lovordar den lyster och det naturliga resultat som mineralpuder ger. Även du kommer att imponeras av hur vackert och naturligt resultatet blir med Sheer Cover.

Skonsamt mot hyn

Sheer Covers mineralpuder innehåller varken olja, parfym, färgämnen eller talk. Istället blandas mineralerna med hudens naturliga oljor och ger en fantastisk och tunn täckning. Fina linjer minimeras och eventuella skönhetsfläckar döljs samtidigt som de ljusreflekterande mineralerna ger en otrolig lyster. Du får en jämn och perfekt yta utan att sminkningen ser tung eller tjock ut. Resultatet blir ett naturligt vackert utseende som varar i timmar.

 

 

Sheercover produkter kan du hitta här: http://www.sheercover.se/
Detta är verkligen värt priset !
(60 dagars garanti!)

3e Mars 2011 !♥

En lugn dag hemma !

Idag har det väl inte hänt så mycket..stannade hemma, gick aldrig till skolan. Vaknade för ungefär 2 timmar sen så nu känner jag mig pigg! Har bytt min tandläkartid med, har tid nu på måndag 14.15 *wohoo*...noot haha. Nu tänkte jag kolla på TV & snart blir det middag men skriver sen igen, ni får ha en fortsatt bra torsdag sötingar!♥



2 mars & en hemsk dag med tandvärk !

Hemskt med tandvärk, kan inte äta eller dricka...!:(

Idag har det varit en hemsk dag, när jag skulle ut till skolan & tuggade tuggumi så kände jag hur en liten bit av min innertand lossnade och fastnade på tuggumit. Fick panik & ropade på mamma så hon fick ringa min tandläkare på direkten och beställa tid till mig. Har haft jätteont i tanden så att jag varken kunnat äta eller dricka ushh:(. Vilken otur för mig att detta hände, jag som HATAR tandläkaren..får panik. Speciellt efter förra tandläkarbesöket när jag fick en tand lagad och fick för lite bedövning, kände hur hela borren borrade genom tanden så jag började skaka och fick en starkare bedövning. Haha sånt man absolut inte vill komma ihåg!:(
Jag är värre än en 7-åring när det gäller tandläkaren:P haha men men just nu läängtar jag bara tills de lagar min tand så jag kan äta. Nä nu har jag lovat mig själv att inte äta godis på ett j*vla bra tag!
Annars idag har jag varit i skolan, efter det åkte jag och bästavän Elaf till SunHawaii för å sola. Idag solade jag på det starkaste solariet, haha dom andra är för svaga för mitt piggment ju..inte konstigt att jag inte fick mycket färg på ansiktet höhö:(. Men den starkaste var jättebra, det gick hur bra som helst! Nu blir det paus med solandet, har fått mycket färg yaay:D.
Efter solningen följde jag Elaf till vagnen och sen åkte jag hemåt med, när jag kom hem var det dags för middag vilket var det jobbigaste för min tand. Men fick bita ihop & äta, det är ju mat vi pratar om hallåå?
Me lovee food haha!:D
Just nu gör jag inte så mycket, tar det lugnt & kollar på TV med mami. Nu ska jag i alla fall läsa lite bloggar men skriver sen igen mina söta, ni får ha en trevlig kväll allesammans & missa nu inte Big Brother ikväll 22.00!♥


Elaf & Jag
(Bilden är från vintras 2010)

KÄRLEK
Är du kär? -  Hehehe..
vem isåfall? -
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - Ja
är du rädd för kärleken? - Både ja & nej

UTSEENDE
hur lång är du? -  1.69
ögonfärg? - Blåa
hårfärg? - Brunett
stil? - Fashion
är du nöjd med ditt utseende? - Ja
är du mogen?- För det mesta


FRITID
du har varit på läger? - Ohja
du skriver låtar/dikter? Ja det gör jag♥
du är ofta med kompisar? - Klart !


DU TYCKER OM ATT
Kramas? Ja:)
Kyssas? Om det är med rätt person
Prata? Love it !
Sova? Klart jag gör höhö
Gå upp tidigt? Försöker faktiskt så ja.
Lyssna på musik? Klaart !
Lyssna på musik i headset? All day
Vara på stan? Ja
Vara ensam? NEEEEEEEEEJ
Att vara kär? Ibland
Vara i skolan? Yess & No
Vara hemma? Ja
Shoppa? Självklaart !
Kolla på film? I love it





Sovmorgon♥

Vakeen !

Nu är latmasken vaken, har bara en lektion i skolan idag yaay. Börjar runt 15.00, nu ska jag äta frukost och det blir cornflakes med jordgubbar & bananer *muums* . Kaffet får vi inte glömma heller hihi!
Efter frukosten ska jag leta kläder i garderoben, hm..undrar vad jag ska ha på mig idag. Stress haha!
Nu måste jag kila iväg men skriver senare igen, ni får ha en fin onsdag everyone!♥






Tröött!

Zzz...

Nu börjar lilla cathii bli trött, dags att gå borsta tänderna och sen blir det läggdags för min del så jag får sova ut.
Men innan det ska jag käka nudlaaar, hörs senare idag mina söta!:D

Sweet Dreams♥


En låång dag !

Home Sweet Home♥

Nu är jag hemma igen, kom tillbaka för en stund sen.Härlig känsla att ha solat! Det har jag inte gjort på ett bra tag haha. Efter solningen gick vi å handlade lite till och sedan kunde vi lugnt å fint åka hemåt. Idag har jag gått så mycket att jag har såååå ont i ryggen. Nu ska det bli härligt att bara sitta men laptopen, lyssna på musik och bara vila. Imorgon börjar man ju rätt sent med yeah, sovmorgon:D.
Nu ska jag kolla min facebook å svara till folk som skriver och hjälpa mamma lite i köket, hihi hon lagar soppa. Ni får ha en fortsatt fin kväll raringar, skriver säkert ett inlägg sen igen!♥


Och så har man rosa kinder efter solningen som alltid haha:D

Soltime !♥

Nu har jag ominstallerat min laptop...!

Nu har jag jag fått installera om datorn igen, vilket jag har gjort typ 3 gånger detta året. Haha en ny laptop behövs verkligen, är så trött på att min ska lagga hela tiden. Nu är den i alla fall ominstallerad och kan användas i lugn å ro ett bra tag iaf. Annars har jag väl inte gjort så mycket förutom pluggat lite & kollat på TV.
Nu tänkte jag smita iväg å sola(solarium) detta ska bli härligt !:)
I'be back later babe's, ni får har en bra kväll!♥





1 Mars 2011♥

Inte min dag !

My gosh vilken lång dag jag haft idag, har varit på stan och fixat ärenden med mamma. Har inte alls haft en bra dag heller. Var nära på att bli överkörd av en bil i stan när jag skulle gå över övergångsstället utan att kolla ordentligt ajja bajja på mig! Om inte mamma skulle ta tag i min arm i sista sekund så skulle jag bli överkörd till 100%..
Så går det när man går och tänker på en massa annat, inte bra!
Nu från och med idag ska jag vara mycket försiktigare.:) Efter all spring å stress i stan så gick vi och åt på Max, *muums* och där efter åkte vi hemåt. När vi kom fram till Frölunda torg så var det dags att storhandla. Efter det gick jag in på Adams café där jag känner ägarna och frågade om jobb vilket gick hur bra som helst, de sa att jag kan jobba hos dom på helger och på vissa veckodagar som passar mig. Det kanske inte va en jättedålig dag trotts allt yeah!
Sist men inte minst var det bara att gå hem å slänga sig i soffan helt trött haha! Just nu gör jag inte mycket, sitter å läser GP tidningen bara men alldeles strax ska jag plugga lite matte tänkte jag och senare får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska nog åka å sola(solarium) senare ikväll. Är i alla fall jätteglad med tanke på att det redan är mars och om 24 dagar så fyller jag år yaay, nånting att se fram emot & att våren snart är här.:D
Är så trött på kylan, snö och tunga vinterjackor!
Skriver senare igen, ni får ha en fortsatt bra dag everyone!♥


Dagens bilder:







RSS 2.0