Dagens Outfit !


GJORT KLART ARBETEN, DUKTIG TJEJ !

Det blev ingen filmning med Tracy idag för det blev för sent, har varit på stan hela dagen med mami. Annars har jag bara varit hemma denna söndag & pluggat lite till religion provet jag ska ha om 2 veckor och så har jag gjort klart några arbeten, duktig tjej! Nu förtjänar jag att bara ta det lungt hela kvällen, kolla på Tv och äta mina Dounuts från Jafaris hihi *mumsi*. Nu ska jag fixa mitt rum lite gran, det ser ut som ett bombnedslag ahha men vi hörs senare mina fina. Ciaao !



Me today !!



GODKVÄLL♥

Idag när jag kom hem från skolan åkte jag med mamma & morbror för att storhandla. Senare på dagen träffade jag en kompis en stund & promenerade, annars har det väl inte hänt så mycket. Det är kallt ute så det är mycket härligare att sitta hemma en sådan dag & kolla på film. Hjälpte nyss Tracy med hennes manus, rättade till stavningen osv.. Vi bestämde också att jag och hon ska göra filmen tillsammans vilket ska bli roligt! Nu blir det mycket att göra, vi ska vara skådespelare i filmen men det behövs fler så det måste vi börja leta. Nu börjar det bli bråttom, deadline 12e & då ska allting i median vara inlämnat. Yess sir nu blir det mycket att göra..:/. Sommarlov snart..överskattat aahh så härligt det ska bli! Nu ska jag myysa framför TV'n med en massa gott. Vi hörs senare igen mina fina, ciaao



DAGENS LÅT♥


We ♥Fashion

For Boys'n Girls !

INSPIRATION

A/X Jacket, Alexander Wang Shorts, Vintage Necklaces, French Connection Shirt
Exit Jeans, Dr Martens Boots, Fredperry Shirt, Asos Blazer
Dixie, Miu Miu, Steve Madden, Asos
Www.Fashion Nerdic.Com

Lookbook.nu

LOOKBOOK.NU


FAST & FURIOUS 5♥

Någon mer än mig som vill se Fast & Furious 5?:O Måste se den!!! Har sett alla Fast & furious filmerna and i love Vin Diesel min man. Den har premiär ikväll men kommer inte kunna se den idag för biljetterna är utsålda och det kommer vara fullproppat i biosalongerna men jag & tjejerna ska nog se den nån gång nästa vecka yaay läängtar redan!



GODMORGON♥

Nu är jag vaken, har varit det sen 10. Hade sovmorgon idag för lektionen börjar 3 hihi. Annars får vi väl se ad som händer senare idag men kanske ska fika med en tjejkompis. Hörde att det var -3 grader imorse ush *brrr*, men jaja vi får hoppas på bättre väder framåt iaf! Nu ska jag äta en god frukost & läsa lite bloggar hörni men vi hörs senare igen darlings !



Igår tisdagen den 3 Maj 2011♥

Vilket konstigt väder det var igår. Eller vad säger ni Göteburgare?:D Först snöade det på morgonen, regnade sedan haglade det & sen var det soligt hahaha. Fast dagen var helt okej ändå, hade bara svenska lektion igår och sedan slutade vi. Efter skolan åkte jag, Elaf & Tracy till stan för att Tracy skulle köpa en ängel-dräkt som hon skall använda till sin film i median. Vi gick föst och kollade efter dräkter runt om i Nordstan men hittade ingenting fint där så vi gick till Buttericks som ligger nära Kungsportsplatsen. Det va sjukt roligt där, medan Tracy kollade efter sin dräkt så tog jag och Elaf kort i olika hattar & peruker hahaha. Efter allt letande fick Tracy äntligen tag på det hon ville ha så var det då dags för mig att åka hemmåt, Elaf & tracy stannade kvar i stan för de skulle fixa ett par ärenden. När jag kom hem tog jag det bara lugnt & kollade på Fc Barcelona- Real madrid matchen.



Blev jätteglad för det 1-1 till båda lagen och Fc Barcelona går vidare till final för att de vann förra matchen yaay. Är så glad att Barca gick vidare så nu kommer jag sova gott, nu blir det läggdags fast innan det borsta tänderna! Vi hörs imorgon, sweet dreams everyone


Bilder från idag !









Bytt blogg♥

Bytt blogg nu så tar paus från denna mina fina läsare.

kanske uppdaterar här med ibland då & då om mode, personligt osv!♥


Kika gärna in på min andra:


RSS 2.0