Wohoo äntligen hemma från skolan!!

Heey Sunshine's!
Nu är jag äntligen hemma från skolan vilket känns helt underbart. Skulle egentligen ha träffat Tina men har inte hunnit att göra det för min morbror är nu framme hemma hos oss också. Han har kommit ända hit från Polen för att hälsa på oss och stannar här i ungefär 3 veckor. Det var en ganska lång resa, min morbror fick ta Stena Line båten till Sverige(Karlskrona) från Polen. Det tog flera timmar för honom att åka ända hit till Göteborg, så han är väldigt trött vilket man förstår. Nu sitter jag här och pluggar lite matte och äter jättegod choklad som min morbror hämtat med sig från Polen. Efteråt tar jag och sover ett par timmar, det behöver jag verkligen!

Puss på er så länge!Sleeptimee<3

(28/4-10)
Nu tog matchen slut och Barca förlora, vilket gör mig ledsen. Inter spelade med 10 man som backlinje och ändå lyckas en av våra (barca)backar göra mål på Inter. Visca El Barca livet ut !! ♥ Aja bättre lycka nästa gång, att dem förlorade denna gången gör dem starkare! Nu ska jag gå göra mig en macka med nutella ''mums'' hehe. Efter det blir det borsta tänderna och läggdags för nu är klockan 00.37.
Godnatt på er,Sweet dreams♥!

Back home!

Helloow Ma Darlings!♥
Nu är jag hemma igen efter att ha övningskört. Känns skönt att få köra igen, det var ju ett tag sen man gjorde det sist...men det gick ju ändå jättebra. Nu ska jag i alla fall äta lite och sedan städa mitt rum för min morbror kommer hit från Polen imorgon å hälsar på oss. Men det viktigaste får vi inte missa! Det är  Barcelona-Inter matchen idag ''jupiii'', hoppas verkligen att Barca vinner!
Puss!

:))

Me & Ma lifee★!! Äntligen har jag skaffat min egen blogg för första gången!<3:))

Hejsan Everyone:)♥
Idag vaknade jag runt 07.00 på morgonen, och låg kvar i sängen ungefär 20 minuter extra vilket jag alltid älskar att göra. Efter det gick jag upp för att äta frukost,duscha och fixa mig. Sen åkte jag till skolan. Hade bara en lektion(mediekunskap), där efter gick jag,Danijela,Linnea och köpte en pommes frites tallrik ''Yummiii'' säger jag bara! När jag kom hem kollade jag lite på MTV och helt plötsligt bestämde jag mig för att skaffa blogg vilket jag nu gjort, Wohoo That's Awesome!. Nu är jag hemma igen efter att ha solat och handlat med mamii och klockan är 19.39... nu ska jag äta lasagne till middag!, Efter det ska jag kolla på Avatar och mysa med chips,popcorn,godis m.m.& absolut får vi inte glömma min Cola♥ haha.

Puss på er,Peace Out!<3
Här har vi smått å gott som ska ätas till kvällen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0