Snart nyår♥

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett bra tag mina söta men datorn har varit ur funktion igen, måste snart ta och byta ut den om garantin fortfarande gäller...annars köpa en ny haha. Julen har i alla fall varit fin, firade julen både hos farmor & farfar med pappa och familjen men också hemma med älskade mami såklart♥. Vi fick massa gäster hemma med och det var en underbar julafton!
Fick det jag önskade mig yaay, fick pengar, kläder, parfymer, badprodukter, min älskade locktång och en massa bra hårprodukter m.m.
Annars har det inte hänt så mycket denna veckan förutom att jag har solat och shoppat inför nyår !:D
Men har också varit sjuk vilket har varit trist men men haha, typiskt vintern. Hade planerat lite inför nyår, min bästavän Tina skulle ha kommit hem till mig och vi skulle fira nyår tillsammans med några vänner. Tyvärr så kan hon inte komma vilket är lite synd men men får försöka lösa det hehe. Just nu sket planerna sig lite gran men jag hoppas verkligen att nyår blir bra:/. Först ska jag fira med familjen och vi ska få gäster men efter 12 hoppas jag att det händer något roligt, vill ju verkligen fira det nya året ordentligt.
LÄNGTAAR VERKLIGEN TILL NYÅR!!!

Ni missade väl inte gårdagens Victorias Secret Fashion Show 2010 som gick på Tv3?! Tyckte faktiskt att årets modeller var snygga i alla fall de flesta och riktigt snygga underkläder, vad tyckte ni?

Nu ska jag i alla fall kolla på TV tills jag somnar mina underbara läsare, måste få så mycket sömn som möjligt inför morgon dagen hihi men ni får ha en fortsatt trevlig kväll/natt! Natti natti♥
(Lägger upp bilder på julklapparna och från julafton senare idag)








Köpt min nya locktång !♥


22/12-10
Jag hann aldrig uppdatera igår mina söta för jag hade fullt upp med att köpa de sista julklapparna och handla mat. Igår åkte jag, min mamma & våran granne för att köpa de sista julklapparna. Det blev en del att köpa och efter det var det storhandla massa mat igen. Mamma gav mig pengar i förtids julklapp aw men resten får jag imorgon för då är det julafton yeah:D. Blev jätte glad faktiskt hihi:) så det blev en lång shoppings runda med. Köpte äntligen min älskade locktång, exakt denna som finns på önskelistan några inlägg nedan. Köpte också 2 jättefina prydnads kuddar, hårspray, cocoskräm och en parfym! Sist men inte minst blev det Burger King *mums*. Senare när vi kom hem var det dags att slå in några utav julklapparna och så testade jag såklart min nya locktång!
Den är riktigt bra, funkar jättefint och ger en fin volym i håret. Dock måste jag lära mig att göra lite bättre lockar hehe men locktången kommer ju användas flitigt hihi, måste bara köpa till ett bra värmeskydd..någon som har några tips?:D
Runt halv 8 på kvällen åkte jag och solade(solarium), det var riktigt härligt efter all spring och handlande. När jag kom hem runt 9, kom min bästa killkompis hem till oss. Jag, mamma, grannen,min killkompis & jag skulle kolla på film. Kvällen avslutades med 2 ganska bra skräckfilmer med dem bästa, riktigt mys!




Finns att köpa på Åhlens 399:-  ♥
Den är verkligen bra !


Resten utav sakerna jag köpt:








Det var en underbar julmiddag hemma hos vår lärare med den bästa klassen♥


Hann inte uppdatera igår mina söta, hade fullt upp med julhandlande hela dagen! Idag har det varit en underbar dag, idag åkte jag och hela min fina klass till hem till vår mentor Tina på julmiddag. Det var vår näst sista dag med vår underbara lärare för hon ska sluta jobba på vårt gymnasium(Cybergymnasiet) och börja jobba på ett gymnasium som heter Munkebäck, där hon ska bli rektor istället. Det var en fin kväll hemma hos tina med bästa klassen, riktigt oförglömligt! Vi kom hem till vår lärare runt 6 tiden och sedan var det start på kvällen med varm glögg och mycket prat, mysigt!
Där efter var det middag, mycket skratt och även tårar aw. Vi är så ledsna allihop och lär sakna vår lärare så mycket. Senare på kvällen var det en fin stund då vi gav Tina presenter och ett jättefint foto album med våra bilder och fina kommentarer som vi skrivit, det var så fint att alla höll på bli tårögda verkligen! Idag blev det en massa kort med vår bästa klass och underbara Tina, finaste minnet.♥
Åå vi blev så glada för Tina bestämde sig att hon sa ut med oss och fira studenten aw, vi har en riktigt grym lärare asså!:D
Det har varit 2 underbara år tillsammans med klassen och vår lärare som vi haft så roligt med och är så tacksamma för ha lärt oss så mycket och underisat oss jättebra.
Runt 9 tiden började vi alla samla oss för att åka hemåt, vi kramade om Tina och tackade för en underbar kväll. Jag hade sån tur som blev hem körd av min klasskompis vänner vilket var jättesnällt. De kom och hämtade oss med bilen. Japp där slapp man gå ända till vagnen i -6 graders kalla vinter kvällen haha. När jag kom hem hoppade jag i mjukis byxorna direkt, riktigt mys och sedan var det bara att lägga sig i soffan med laptopen i knät. Å det jobbiga är att jag måste köpa en ny sladd till datorn för min håller på gå i sönder totalt-.- haha. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än ätit kvällsmat och kollat på TV med kära mami. Nu ska jag i alla gå kolla på en utav dem nya filmerna jag och mamma köpte igår. Imorgon väntar mig en lång dag för då ska det stor handlas massor mat nu innan juldagen så ska lägga mig tidigare idag tänkte jag. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll babe's !

Bilderna från den fina Julmiddagen:


Klassen och vår underbara lärare Tina som sitter mitt emot !


En god maräng dessert !


Illaf, Roshbin & jag !


Me !


Haha i'm happy !


Ja & dumma kamera blixten haha !


Jag & min bästavän Illaf

Mitt julmysiga rum just nu:

Har även en liten julgran i mitt rum:)

PeaceOnEarth


Dags att resa sig från soffan haha !

Känns verkligen som att dagen har passerat jättefort? Det är redan kväll ju haha, åt middag för inte alls längesen:D. Just nu sitter jag i alla fall och bloggar men alldeles strax är det dags att hoppa in i duschen! Där efter blir det kvällsmat och sen sova för imorgon börjar jag 8.00, min skola har julavslutning på onsdag tyvärr *buhu*:( medan många redan har slutat. Hur är det med era skolor då, slutar ni också i veckan?:)
Skriver nog ett sista inlägg senare men ni får ha en fortsatt trevlig kväll !

Bjuder på 2 bilder från förra julen sålänge :

Hehe, ja då var jag svarthårig:)




Dagens låt♥

Idag bjuder jag faktiskt på 2 låtar !



Min älskade önskelista till kära tomten♥

Mina underbara läsare har så gärna velat att jag ska skriva vad jag önskar mig för jul klappar så därför har jag nu fixat min önskelista på bloggen vilket jag inte hunnit lägga upp tidigare !:D

Nelly♥

Nelly.com - Kläder och Mode

Det är ännu inte försent! Nu kan du beställa dina julklappar på Nelly.com innan tisdag den 21/12 kl. 24.00 och få leverans innan julafton. Dessutom sista chansen- Fri Frakt idag 19/12-hela dagen ut!

Ett Suveränt Julklapps tips från Nelly.com !


795:-
I curl är en platttång+locktång(Allt i ett)

Red for christmas


Här är ett tips på en jättesöt julklänning !
Tycker verkligen att den är färgglad & glamour, riktigt christmas party snygg !


För er som vill ha den mer eleganta jul looken !
Denna klänningen är också riktigt snygg och utstrålar en elegant look !

Då var det söndag !


Just nu ligger jag i soffan å kollar på TV, vaknade för ungefär 1 timme sen. Idag skulle jag egentligen ha åkt med min klasskompis å intervjuat en person till vårt anslag men det blev inte av. Just nu håller vi på med ett arbete om hemlösa i median så vi ska göra en dokumentär. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, kanske ska iväg å sola(solarium) senare men får se hur det blir hehe. Nej hörrni nu ska jag i alla fall äta frukost men skriver senare, ni får ha en fin söndag honeys och trevlig fjärde advent på er !♥





Svar på frågestunden !

Svar på Frågestunden den 17/12-10


Vilken är din favorit bloggerska?
Min favorit bloggerska är absolut Kenza, jag tycker verkligen om att läsa hennes blogg !:D
Hur många besökare brukar du ha dagligen?
Från 30-50(unika då), beroende på hur mycket jag uppdaterar. Har bara haft min blogg ett par månader men är verkligen jätte glad att ni fina läsare tittar in hos mig:)
Hur mycket tid lägger du ner på bloggen / dag?
Brukar faktiskt lägga ner ganska mycket tid på bloggen, ibland skriver jag 5-7 inlägg. Ibland känns det också bra med lite bloggpaus men det händer inte ofta.
Om du skulle få byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara?
Oj det där var en svår fråga, det vet jag faktiskt inte :P(a)

Nu ska det tittas på film !


Just nu sitter jag och spelar Christmas Crunch på facebook & bloggar men tänkte strax kolla på nån utav mina nya filmer som jag laddat ner och efter det ska jag sova för jag känner mig helt slut efter gårdagens underbara kväll.
Natti natti mina söta läsare !♥

Christmas Crunch


Här är länken för er som vill testa spelet:
http://apps.facebook.com/mindjolt/games/christmas-crunch








Jul på Liseberg♥

19/12-10
Hann inte uppdatera igår för jag hade inte så mycket tid men det var en fin dag!
Mötte bästavän tina igår på Frölunda Torg runt 6 tiden på kvällen och sedan åkte vi till Liseberg vilket vi hade bestämt, det är helt underbart med jul på Liseberg. Det var så mysigt att gå där omkring all julbelysning & alla lampor, det var så fint! Man fick verkligen julkänslan, vi gick runt å kollade alla julmarknader och sådant. Senare gick vi till Burgerking och åt *mums* och där efter var det bara att gå ut å ta en massa fina kort, provsmaka alla deras godbitar i bodarna och promenera omkring bland jul musiken och medan det snöade vilket var jätte mysigt:D. Vi ska nog dit i veckan igen tänkte vi, innan julafton. Nästa gång blir det nog åka attraktioner, fika, titta på isshower, kolla butiker och mycket mer vilket kommer bli roligt. Liseberg börjar bli en slags tradition så detta måste verkligen göras om varje år hehe! Senare på kvällen ringde en kompis till tina så vi skulle ha gått på en fest men det blev aldrig av vilket var lite synd men båda åkte hemåt istället. När jag kom hem runt 10 tiden satte jag på mig riktigt varma kläder och sedan gick jag, min granne och hennes son Loncho ut för han ville så gärna åka pulka haha. Det var en riktigt härlig kväll med mycket skratt, åkte pulka med honom och det blev ju verkligen lyckat när jag åkte ner för en backe och kände hur jag flög över ett is gupp HAHAHA xD..aj det gjorde verkligen ont! Men jaja man lever bara en gång så det var bara att passa på njuta av julen och snön:D. Vi var ute i ungefär 2 timmar, tog en massa kort och där efter gick vi hemåt för klockan blev 12 och vi började bli isbitar. När jag kom hem var mina ytterkläder helt snöiga och blöda så det var härligt att bara hänga av sig allt, hoppa i sina mjukisar och dricka varmt te framför TVn hihi. Det blev en riktigt lyckad dag med en massa äventyr haha!









(Kommer även mer bilder sen)

Här bjuder jag på några några härliga bilder från igår:


Yeaah


:)


Mysigt med snö


Haha typ ett rop på hjälp när jag ramlade på isbacken ! xD


Tummen upp !:D


Kraaam !


Snögubbarna hahaha

(Lägger in Lisebergs bilderna senare idag)





FRÅGESTUND♥


DAGENS LÅT♥

Ååå världens myyslåt, 6 dagar kvar till jul bara yuppiee ! 

Nu är jag tillbaka mina söta läsare !♥

Nu har det varit ett tag sen jag bloggade sist, but now i'm back yaay, i've missed ya all mina undebara läsare!:D Har verkligen saknat min blogg sååå mycket.
Har haft så mycket att göra, har julstädat, julpyntat och tränat på Sportlife en del nu innan julafton. Fick testa på gratis i en hel vecka vilket har varit helt underbart ! Sportlife är verkligen ett ställe som jag tipsar er alla att träna på, man tränar ihop men en mängd trevliga människor som alltid är positiva å glada. Så var det för mig i alla fall!
Annars har det väl inte hänt så jätte mycket mer sen jag bloggade sist förutom skolan och att jag har vart runt och handlat en del julklappar men det kommer fler hehe. Idag var jag ledig från skolan så jag har bara varit hemma med pjamas hela dagen, pjamasmys!:D Ska strax in i duschen å sen snabbt göra mig i ordning för att jag ska åka å sola(solarium) med min granne, perfekt att sola nu innan jul och nyår yaay. Efter det blir det fredagsmys hela kvällen med massa bra filmer och gotti gott! Skriver senare igen sweetheart's, ni får ha en nice fridaay !♥

Här bjuder jag på några av dagens bilder:



Dagens pjamasoutfit haha:D





PeaceOnEarth

Vart mycket städning !

Jag hann inte alls uppdatera igår bara för vi hade så mycket städning och sådant. Fixade mitt rum jättefint verkligen! Annars hände det inte så mycket mer igår, senare på kvällen kollade vi på film och där efter gick jag å la mig, var helt slut efter allt städning. Idag vaknade jag runt 11.00 och sen dess har jag bara kollat på TV å lyssnat på musik. Senare ska jag åka å sola(solarium), har soltid runt 17.00... härligt! Där efter ska jag med mami & handla mat och sist men inte minst blir det gå hem å fixa klart julpyntningen. Idag ska balkongen fixas med belysning för det har jag inte hunnit göra ännu. Nu ska jag gå äta frukost & dricka min latte men skriver sen igen. Ni får ha en nice fredag mina underbara läsare!

Christmas Party Collection !

Logo

Ny vinter kollektion för December 2010 !

Mee lovee red for Christmas !

Dagens låt♥


Vogue !

VOGUE MAGAZINE DECEMBER 2010 !


35-åriga Angelina Jolie är så vacker. Hon är verkligen en inspiration, särskilt till alla mammor där ute! Själv är hon ju mamma till 6 barn, hon är en kvinna med stark personlighet. Min favorit skådespelare!:D




FRÅGESTUND♥


Leslie Nielsen

Idag fick jag reda på att Leslie Nielsen har avlidit, blev både chockad och jätte ledsen:(
Han dog den 28 November, 84 år gammal p.g.a lunginflammation. Han var verkligen en bra skådespelare, tycker om hans filmer jätte mycket!

Rip Leslie Nielsen♥

Här är några utav hans bästa filmer!


Me right now !

Just nu sitter jag framför TVn och bloggar, vi är inte helt klara med jul pyntningen men vi har kommit en bra bit. Lägger upp bilder på hur det blev imorgon för då är vi säkert nästan klara med allt.
Imorgon blir det, ta upp fler ljusstakar, prydnader och fixa balkongen med en massa belysning. Det kommer bli riktigt fiiint!:D
Nu ska jag hjälpa mami lite med strykningen men skriver sen igen mina söta läsare, ni får ha en trevlig onsdags kväll everyone!

Snart är det jullov och såklart julafton, så här har ni lite tips på goda juldrycker!



Jättesöta !

SUPERSÖTA JULNAGLAR !:D

Åå det skulle vara så fint å fixa söta julnaglar nu till julafton, riktigt julinspirerade !
Snart är det dags för mig att fixa mina naglar superfina till julen hihi:D

1 December !♥


Har haft en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka!
Idag har jag bara varit hemma, gick inte till skolan. Ska bara vara hemma å ta det lugnt idag, kanske bara åka å sola ikväll. Det är ju iskallt ute *brrrr*, man kan knappast vara ute i detta vädret haha. Senare ska jag och mamma ner till källaren å hämta våra jul saker och sedan blir det julpynta yaay, det är ju 1:a december idag!:D
Nu ska jag titta på TV och dricka varm choklad men skriver sen igen darlings!







PeaceOnEarth

RSS 2.0