Helt trött efter en lång dag i skolan!

Det har verkligen varit en lång dag idag, satt kvar i skolan med 2 klasskompisar och vi gjorde klart vår kampanj. Vi satt där ändå till typ 17.15 sen åkte vi hem. Skulle egentligen börjat skolan 08.00 i morse men jag var så trött att jag inte orkade gå på den första lektionen. Men gick på den andra för det va verkligen viktigt att få klart kampanjen, det var dead line idag! Som tur gjorde vi klart allt puuh. När jag kom hem va jag helt utmattad så jag somnade direkt. senare kom mamma hem med kebab till oss naw, från torggrillen faktiskt muums!
En tunika & jeans leggins:)
Just nu gör jag inte så mycket förutom att blogga och kollar min facebook lite. Alltså gaash vad dagen gick snabbt, har knappt hunnit att andas sen jag kom hem från skolan så sent:/, aa ni fattar. Det har gått så snabbt och dagen är redan över, man hinner knappast göra något. ush så sent vill man inte sluta! Nu ska jag kolla på TV resten utav kvällen, finns inget annat att göra haha.


Peace Out Babe's!



Mys med massa gotti gott gott!♥

Nu är jag tillbaka igen, sitter och kollar på Teen Mom(16 years old and pregnant) som går på MTV. Programmet är jättebra, man lär sig en del om hur hårt livet egentligen är, speciellt när man är ung mamma. Jag själv tycker man är för ung att bli gravid när man bara är 16 år. Det är bäst att först tänka på sin framtid. Att studera och jobba, sen börja tänka på att skaffa barn. Annars kan man hamna i väldigt svåra situationer:/,Men det är upp till var och en.
Just nu ska jag kolla på en film med mamma tänkte jag. Japp det älskar vi!
Vi ska kolla på Beverly Hills Chihuahua, aw en riktig familj film. Har hört att den är rolig & bra. Efter det ska jag ta mig ett varm bad ohja, sen sova. Imorgon är det ju måndag igen NO skolan, men vi slutar ändå den 18 juni så det är inte alls långt kvar tills dess. Nä nu går jag och sätter på filmen, här ska det bli mors-dag mys med massa gotti gott gott!



Mors Dag♥

ÅÅH blev så sur nu, jag skrev nyss allting jag gjort sen så hackade webben(firefox) helt plötsligt så jag fick stänga ner hela sk*ten och allt gick bort haha:/. Använd Google Chrome webbläsare, den är mycket bättre jag lovar er! Den är mycket snabbare än firefox och internet explorer. Annars just nu gör jag inte så mycket, kollar på tv och bloggar såklart! Idag är det ju mors-dag med, köpte en jättefin blombukett till mamii men hann inte köpa present.  Imorgon ska jag i alla fall köpa en jättefin handväska till mamma, hon kommer bli jätteglad! Nä nu ska jag äta en jättegod middag, min mage kurrar haha. Skriver senare, ni får ha det så trevligt sålänge!


Puss Puss


Det är en jättebra webbläsare!








Tyskland vann!

Eurovision Song Contest 2010:)

Då vann Tyskland Eurovision Song Contest 2010! Lena Meyer som sjöng låten satellite är bara 19 år och hon var bra tycker jag. Fast det var fler länder som sjöng jättebra bra som kunde ha vunnit. Men aja då är eurovision slut för i år, hoppas Polen går vidare nästa år!!
Nu ska jag gå sova är trött,

Puss Puss!

Lena Meyer/Landrut-Satellite

http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY

Eurovision Song Contest 2010!♥


Idag har jag bara legat i min säng och tagit det lugnt hela dagen jepp,jepp. Just nu sitter jag med mamma och kollar på eurovision song contest 2010. Känns dock väldigt tråkigt att Polen inte kom med, hade verkligen hoppats att dem kom med!♥:(
Sverige kom ju inte heller med. Synd att Anna inte kom vidare, hon hade en för svag låt tycker jag fastän hon sjöng bra:/..men,men bättre lycka nästa gång. Skriver sen om jag hinner, då får jag/ni ju veta vem som vann med.
Puss Puss:))

Nu är jag nöjd!<3

Det är jag verkligen. När jag var och handlade med mamma så gick vi till H&M och jag köpte mig SYOSS schampo & balsam, jag valde color protect för färgat hår men det finns olika beroende på hårtyp och om man har färgat håret eller inte. Hörde att dem är jätte bra verkligen! Det sägs att dem stärker håret, ger volym,gör även håret mer mjukt och glansigt. Många av mina vänner som testat SYOSS hårprodukter säger att dem är väldigt nöjda. Ska testa dem senare på kvällen så får jag se resultatet, vilket jag tror kommer bli bra.
1. SYOSS Schampo: 69:-
2. SYOSS Conditioner(Balsam): 69:-
Nu är jag i alla hemma igen, kom hem klockan 9 redan efter ha varit med tina. Vi åkte för att kolla på Hammarkulls-karnevalen men när vi kom dit var det inte alls många där till skillnad med förra året. Det var ganska tomt faktiskt, vi tog en runda och kollade läget. Sen åkte vi till stan och gick runt lite i affärer, där efter åt vi i McDonald's Yumiii! Efter det ville vi gå på bio HAHA, så vi åkte till bergakungen och kollade om dem hade nån bra film vi kunde kolla på, men alla filmer hade redan börjat. Dem andra efter börjar för sent, så vi åkte till bio palatset och kollade, men där var det samma sak. Vi bestämde oss till slut att åka hem till tina och ta det lugnt bara, vi var båda ändå så jätte trötta. När vi var hos tina hjälpte jag henne lite med blogg å så, sen ringde tinas pappa och sa att han är i liseberg, så jag åkte tina började röra oss till hållplatsen för att vi skulle hinna med vagnen. När vi kom fram till stan så tog jag 1:ans vagn hem och tina åkte vidare till korsvägen för att möta familjen vid liseberg. Det blev en lyckad och rolig dag även om det var lite regnigt ute, solen kom ju fram sen yeyy.
Just nu kollar jag på TV, men snart ska jag gå duscha. Efter det ska jag ladda ner nån bra film, funderar på att ladda ner Secret Window med Johnny Depp.Har inte sett den men den verkar bra. Sen kommer jag nog somna så trött jag är, imorgon blir det nog bara vara hemma och lata sig hela dagen japp..japp love it!


Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!




Måste iväg!

Nu ska jag snart iväg med mamma till torget å handla lite, när jag kommer hem ska jag äta middag snabbt, efter det måste jag göra mig i ordning för jag ska iväg på Hammarkulls-karnevalen Yeaah! Ska dit med tina och en tjej kompis som jag vet än så länge, vi kanske blir fler. Det är väldigt grått ute, hm.. , ååh nej det regnar nu, men jaja skitsamma har ju mitt stora paraply Hihi! Hinner inte skriva mer nu men när jag kommer hem ska jag berätta om hur det har varit.
Puss Puss Så länge!


Härlig kväll igår♥

28/5-10
Igår: Det var en härlig dag igår. Jag mådde lite bättre senare på dagen så vi åkte till min moster i Gamle stan. När vi kom dit satt vi och kollade lite på TV, sen åkte vi till stan, promenerade lite och gick runt i affärer. Efter det gick jag, mamma och moster till en italiensk restaurang som heter Sorento. Det var jätte god mat där, vi hade verkligen en härlig och trevlig kväll! Runt 22.00 kom jag och mamma hem igen men jag hann inte skriva om allt detta igår, var jätte trött.
Oxfilé med ris, sallad,peperoni,lök och gräddfil!<3


Me & Mamii♥(Bilden blev lite suddig)


Mee:))








En härlig morgon med mycket sömn!♥

En Härlig Morgon Med Mycket Sömn<3


Idag gick jag inte på media festivalen som jag skulle ha gjort. När jag vaknade halv 7 i morse hade jag för ont i magen på grund av m*** tyvär:/. Mamma sa till mig att jag skulle stanna hemma idag och vila mig, så jag somnade igen och vaknade runt 13.30 helt pigg. Fick i alla fall bra sömn och nu är allting bättre som tur är,Min mamii är den underbaraste mamman som finns älskar dig!♥ När jag sov så hade mamma gått till torget för att handla och när hon kom hem fick jag frukost serverad i sängen naaw. Så här ligger jag i min säng med min lilla laptop, frukosten på bricka och kollar på Beverly Hills på tv, hur härligt som helst. Om jag blir bättre Senare på dagen ska jag åka med mamma till min moster en stund men det blir senare på eftermiddagen i såna fall. Skriver säkert senare, Puss Puss.




Kyckling Baguette, pucko, Dr Pepper(cola) och en banan!<3


Tog en bild snabbt med min webcam, helt nyvaken nästan haha:))



1 day left, sen är det fredag wohoo♥

Jaep you heard me;). Det är en dag kvar tills fredag yeey. Då är det Hammarkulskarneval, så jag ska dit med tina, och kanske 2 tjej kompisar till, men vi får verkligen hoppas på att det blir bra väder. Då blir fredagen räddad!
Jag hatar verkligen att vara tjej ibland, nu har min **** kommit och jag lider utav magsmärta, stackars mig haha:(. Hoppas verkligen att det går över, klarade knappt vara i skolan idag heller. Skulle egentligen gått hem efter första lektionen, men min killkompis var så snäll och gav mig pengar så att jag kunde gå köpa mig en varm choklad naw!
Det blev så att jag stannade kvar i skolan ett par timmar till. Jag tog 20 minuters rast ute i solen med min varma kakao, efter det gick jag tillbaka till lektionen och hjälpte till att redigera filmen vi håller på med. När jag kom hem var jag trött så jag har bara legat här i sängen med min laptop och tagit det lugnt. Just nu håller jag på att redigera egna bilder och testar olika effekter, det är jätte roligt. Jag använder mig utav ett program som heter photobucket, den är jättebra faktiskt. Ni får testa nån gång, gå bara in på www.photobucket.com och bli medlem där. Nu ska jag gå och äta nånting, känner mig hungrig. Efter det ska jag kolla på tv och sova tidigare för då blir jag pigg tills imorgon då vi har mediefestival i skolan. Det är en festival där nästan alla medie elevernas filmer visas upp. Dem bästa väljs ut och visas i biosalongerna på Draken. Det ska bli roligt,är bara trött på att vi börjar 8.00 på morgonen, men..men.

Ni får ha en trevlig kväll !

Peace Out Sunshine's





Sola!<3

Heey Dude's!

Idag har jag varit i skolan as usually. När jag kom hem gjorde jag inte alls mycket. Nu sitter på balkongen med min laptop, skriver bloggen och kollar facebook lite. Jajmensan dem 2 sakerna är ett måste. Är besviken på vädret, idag har det varit väldigt kyligt och det har regnat en hel del. Snart ska jag åka å sola(solarium), ååh det ska bli härligt!





Tröja(Tommy Hilfiger): NK
Jeansleggings: H&M


Hinner inte skriva mer nu för jag har soltid 17.00, men skriver senare på kvällen igen
PussPuss!





Godkväll på er!♥


Då är det kväll igen, oj va dagen har gått snabbt! Hjälpte nyss min mamma att ta ut allt från vårt kylskåp för imorgon får vi ett nytt yeyy, så vi var tvungna att förbereda allt detta inför morgon dagen. Annars har jag inte gjort så himla mycket förutom städat mitt rum lite då. Nu  så det blir det facebook & msn. Efter det ska jag duscha, äta kvällsmat och sedan kolla på TV tills jag somnar, är ganska trött nu. En annan sak jag oroar mig för däremot är att jag kanske blir sjuk, har ganska ont i halsen ush:/,  men vi får väl hoppas att jag inte blir det! Ja..då var det väl allt för idag, Ha en trevlig kväll nu!♥

Dagens Outfit<3

Topp: H&M
Leggings: Åhlens
Klocka: Ur&Penn
Örhängen: Ur&Penn
Halsband(hjärtat): Alberts Guld

Lång dag, men väldigt pigg!♥

Hellow Alla Sötnosar!

Här sitter jag i mitt rum, kollar på tv och lyssnar på musik. Kom hem från skolan för mer än 3 timmar sen, är väldigt pigg yeah! Väldigt ovanligt på en måndag? Haha.
Det var en ganska lång dag i skolan ändå, för jag började 8.00 på morgonen och slutade 10.30. Sedan Hade jag en lång 2 timmars rast tills nästa lektion skulle börja, så jag hann åka och sola, efter det gick jag hem en stund. Det tar ju ändå bara en kvart för mig att åka in från järntorget till frölunda. Efter det åkte jag tillbaka till skolan och vi hade mediekunskap. Jag och min grupp fortsatte med vår kampanj som handlar om hur viktigt det är med sömn. Vi blev nästan helt klara, vi fixade klistermärken och allting som behövs till kampanjen. Japp japp 16.20 slutade vi och då åkte jag hem.
Nu ska jag i alla fall bara ta det lungt och äta lite, men skriver kanske senare.
Puss på er sålänge!♥


Back home, efter en härlig dag!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute i det här mysiga vädret. Klockan är 20.00, här sitter jag och pluggar lite matte vilket jag måste för att komma ikapp. Typiskt att helgerna går så fort och det redan är söndag. Jaja imorgon blir det skola igen, det är ju ändå inte långt kvar tills sommarlovet nu. Alltså jösses vad mycket jag har pratat om sommarlovet idag Haha.
Juste ja nu är det snart mors dag!!♥
Måste fundera på vad för fint jag ska köpa älskade mamii!
En Angel Parfym kanske? Det är mammas favorit yeyy!
eller vad tycker ni?H&M: 599 Kr
H&M: 599 Kr
Ojdå nu blev klockan mycket, nä nu är det allt dags att göra sig nånting gott att äta till kvällsmat, efter det ska jag kolla på nån film med mamii innan jag lägger mig<3.

Trevlig kväll & Sweet dreams Everyone!♥

Tävla Om Att Vinna Biobiljetter Till Sex And The City 2!

Nu är det så att man kan vinna biobiljetter till nyaste Sex And The City 2 som har premiär den 28
Maj!

Man vinner även andra priser som:Priser!
  • Geneva stereoanläggning
  • Väska från Marc Jacobs
  • IPod nano
  • Makeup från Isa Dora
  • Smycken från Arts & Craft

Är ni sugna på att tävla?
Gå in på:


It's a wonderful,hot day!<3



Som ni vet va min morbror här så har inte hunnit att uppdatera nu på ett bra tag men now am back again yeyy!
Idag klockan 09.00 på morgonen kom min mammas kompis Grażyna och hämta min morbor med bilen för att åka till Centralstationen där han tog tåget till Karlskrona, mamma åkte också med dem. Han ska tillbaka till Polen idag med Stena line båten ungefär 20.00 på kvällen. Det blir en ganska lång resa! På ett sätt känns det tomt hemma hos oss nu när han väl åkt. Det är alltid roligt när morbror är här, förutom när han tar min trådlösa Internet modem ifrån mig MOAHA för då blir jag sur.
Nu är klockan 14.28, här ligger jag i min säng och kollar på TV. Solen skiner in och det är jättevarmt ute. Nu känner man verkligen att sommaren är här! Nu är det 3 veckor kvar tills sommarlovet Yeaah:D
Det bästa är att jag, mamma, Grażyna och kanske någon mer ska resa till Spanien nu på sommaren. Grażyna vann biljetter, vi måste bara kolla upp flyg och sånt där. Det är inte helt hundra på att vi åker just på sommaren, om inte så blir det till vintern.
Annars på sommaren blir det vara mycket med farmor & farfar i Orust där vi har vårt sommarhus.  Vi åker ut mycket med vår båt där varje år, grillar, fiskar, badar och mycket mer. Jag kommer verkligen ha mycket att berätta om sommarlovet Haha. Det kommer bli jätteroligt! Här kommer några bilder från Orust förra året:
På båten i Orust:)<3
Senare idag ska jag i alla fall ut med mamma och promenera. Efter blir det solarium, jag måste använda kortet lite oftare nu för det tar ändå slut snart hm...
Aja nu ska jag dricka iskall Cola, äta ananas och njuta av värmen ute på min baksida!<3
Skriver säkert senare på kvällen så ha en underbar dag så länge.
L o v e

Yeaah, Jersey Shore på MTV<3!

God Kväll Dude's!♥
Idag har jag inte gjort så mycket, bara legat och degat på soffan hela dagen med datorn. Eller ojdå klockan är visst över 24.00, skrev soppas sent på kvällen att nu är datumet 16/5-10 alltså var allt detta igår. Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Stereo Love, bästa sommar låten nånsin! Längtar verkligen till sommaren, nu är det dags med riktig sol och värme.
http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU&feature=fvst
Anyways Yeaah... nu börjar Jersey Shore, min älskade serie på MTV som jag alltid följer. ÄLSKAR JERSEY SHORE!<3
Rekommenderar den verkligen till er alla! Den är både roligt och det är massa drama. Hela serien handlar om ett gäng som tillsammans på sommarens bor i staden New Jersey där dem hyr ett hus över sommaren och lär känna varann.Dem har det jätte roligt,flörtar runt och hookar up med allt och alla nästan Hahaha, speciellt Mike som kallas ''Situation''. Dem Jobbar i en affär på dagarna men när kvällen kommer då gäller det, Paartyy! Då går dem till klubben Karma där dem festar loss och även ibland hamnar i bråk. Japp så är det när man hamnar i Jersey. Ni får kolla på den, då kommer ni förstå hihi.
Puss på er sålänge!
Peace Out





Friidaay!<3

(14/5-10)

Häääy alla♥!
Ja igår så glömde jag ju bort att blogga helt enkelt,var så trött, men nu ska jag berätta om igår dagens roliga yey!
igår:
Jag och tina träffades i stan, sedan gick vi till Åhléns City för tina skulle köpa en parfym till sin pappa för han fyller år idag, Grattiiss tinas Pappa!:D. Efter det åkte vi till Bergakungen, japp vi skulle se The Last Song, vi hade platser och allt men vi kom försent. Men det var jätteroligt ändå för vi åkte till Tinas pappa som bor i Hisingen. Vi satt ute i parken där dem bor och grillade med Tinas pappa Oliver och hans tjej Emma.Tinas lillebror, storebror Sebastian och hans killkompis Poya var också där. Det var verkligen jätte trevligt! Efter en stund gick jag och tina hem till henne för att hon skulle hämta tröja, det blev kallt. Så vi satt på facebook yeyy, så är det! Riktiga facebook torskar Hahaha. Senare blev klockan mycket och lilla jag var tvungen att åka hem, så Tina å dem följde mig till hållplatsen.Vi mötte också Tinas brors tjej på vägen dit. Jag hann precis till vagnen och åkte hem. Typiskt fredag, då man ser massa fulla skrik-ande idioter på spårvagnar,bussar och överallt nästan. Fick huvudvärk när 5 stycken i 25 års åldern började gapa och skrika men som tur hade jag min mp4 med mig, åh sikken tur alltså! När jag kom hem var klockan ungefär 22.30. Jag gjorde jag inte så mycket förutom att kolla på TV och prata lite med mamma om allt möjligt, berättade också för mamma om hur roligt jag och Tina hade haft det. Efter det gick jag och la mig.
L.o v.e

Bara regn,regn och en gång till regn Haha!

Helloow alla människor!♥
Här sitter jag hemma, äter chicken nuggets med nudlar och kollar på tv. Idag är det verkligen regnigt ute så det finns inte mycket att göra förutom att bara vila. Vi har ingen skola imorgon och på fredag jupiii, så det blir kunna sova länge! Jag behöver sömn, sover för lite haha. Det gör att jag gått runt deppig och arg dem senaste dagarna. Nu ska min morbror låna datorn så jag får ta och kolla på nån film så länge. Kanske skriver mer senare om jag hinner.
L o v e!:)


Nu har man klippt lugg då va!:)

Heejsan Homies!♥
Jag vet att jag inte har hunnit att uppdatera, men nu är Cathi här igen! Som ni vet skulle jag och Tina gå på bio i lördags men det blev inte av för det var dåligt väder och vi var så trötta, det får bli nån annan dag istället. Idag var jag i skolan, men det visade sig att vi inte hade nån lektion. Vår vikarie hade ingen uppgift att ge oss Hahah, så vi fick gå och då åkte jag hem igen. När jag kom hem kollade jag på våra bästa år, efter det bestämde jag mig för att klippa kort lugg och det gjorde jag helt själv, Jajamensan. Det blev fint! Fast saknar ändå min sidolugg, men aja jag får väl vänta tills den blir lång igen. Höll på platta luggen i ungefär 30 minuter, för att få den som jag hade innan. Det svåra var att fixa den när den är så kort, luggen stod ju för f*n rakt ut istället för att lägga sig på sidan efter ha plattat klart. Det såg ju jätte roligt ut hahaha! Men till slut lyckades jag fixa den ganska bra(Vilken tur asså). Nu är klockan 19.24 och jag ska äta pannkakor med nutella , Mm...helt underbart! Efter det jag ska gå ta ett varmt skumbad yeyy, kanske skriver sen.

Puss på er sålänge!

Booriing Haha!

Japp,Japp am really bored right now. Just nu finns det inte så mycket att göra så jag får väl försöka hitta på något ändå, kanske ladda ner nån ny film och äta Ben & Jerry's glass? hm... Ja det får jag göra Hihi! Som ni vet så skulle jag och Tina gå på bio, vi bestämde oss för att vi ville se The Last Song. Men tyvärr så fanns det knappt platser kvar för filmen hade premier just idag,det är då det brukar komma extra mycket folk. Så vi ska gå imorgon istället. Vi har beställt bra platser i mitten av främre raden och filmen börjar 18.15! Funkar bra yeeyy.

Hoppas ni får en härlig fredag!
Puss så länge ♥






Tröja: Rut M.fl. 149:- (finns inte kvar)
Jeansleggings: Ginatricot 199:-
Pumps: Pepe Jeans 899:-

Wohoo It's Fridaay People's<3!

Heej Everyone!♥
Äntligen fredag och nu är jag tillbaka från skolan. Jag och min kompis Linnéa var och tog jättefina bilder i slottskogen. Vi tog fotona med en system kamera,dom blev verkligen lyckade! Nu sitter jag och kollar på TV och väntar tills Tina hör av sig för vi ska på bio -Wohoo!
Vi har inte bestämt vilken film vi ska se ännu men jag har ett förslag om att se The Last Song, med Miley Cyrus. Aja vi får se men den verkar så bra. Tror verkligen det här kommer att bli en toppen dag, jag och Tina hittar alltid på nått roligt såklart!
Nu ska jag äta och göra mig i ordning, skriver om hur dagen har varit sen.

Puss puss!


Rolig dag!<3:))

Heey People's!♥
6/5-10
Igår när jag kom hem från skolan åt jag,direkt efter det åkte jag hem till Tina. Vi hade bestämt oss för att träffa Armin, hans kusin Ashkan och en till. När jag var framme hos Tina så gick vi hem till henne, vi var inne på datorn,tog kort och gjorde i ordning oss lite innan vi skulle gå. Efter det åkte in till stan för att ta vagnen in till Järntorget för att möta Armin och hans kusin. Vi skulle ha gått till ett vattenpipscafé där men det blev inte av. Det var synd att vi inte hade pengar med oss och Armin visste inte att det skulle vara så dyrt, så vi promenerade och gick till 7 eleven och satt där i typ 30 minuter,bara skrattade och tjatade. Vi märkte efter en stund att nästan alla verkligen stirrade på oss när dem gick förbi. Vi satt vid fönstret just då. Alltså shiit vad konstiga människorna var igår! Det var så roligt när vi satt och kommenterade vissa av dem. I alla fall efter det så gick vi och tog kort vid en fontän. Vi kände oss som riktiga turister och jag höll på att ramla ner i fontänen HAHAHA sjukt roligt, men vadå klant Moahaha?. Senare gick vi till Burger King och tog en massa kort. Det blev en jätterolig och lyckad dag! När jag kom hem laddade jag upp alla bilder som vi tog, och efter det gick jag och la mig direkt, var verkligen trött.

Puss på er!

Just Chiliin<3

Nu är man hemma igen då efter att ha varit på McDonald's med mamii. Precis när jag höll på att fixa mig för att gå dit så kom mamma hem, så hon gjorde mig sällskap dit yeeyy. Vi skulle ändå så handla lite med. Just nu sitter jag och kollar på Scrubs,dricker Chai(te) och är helt propp mätt alltså! Men,men...nu ska jag duscha, sen blir det läggdags.
Goodnight & Sweet Dreams Everyone!♥

Är så hungrig,vill ha McDonald's mat!<3

Heey Sötnosar!

Jag vet att jag inte uppdaterat på flera dagar bara för min morbror har haft min Internet hela tiden nästan(typiskt haha). Nu är klockan 19.11 och här sitter jag här hemma hungrig som f*n, vill bara ha Big Mac! Mamma skulle iväg med en kompis på nått möte så hon lämnade pengar till mig så att jag kan köpa mat om jag vill.Min morbror har åkt till stan där emot, nu väntar på att någon ska följa med mig till McDonald's. Annars får jag väl själv laga mat,jajamensan. Idag så har jag varit i skolan och vi har fortsatt att spela in vår film som alla i klassen gör tillsammans som heter ''Vem Fan bryr sig?'', den kommer säkert bli jättebra när den är klar. Vi var i slottskogen och spelade in 2 scener där först, sen åkte vi till Marklandsgatan och spela in en scen till vid ett höghus område. Efteråt satt jag och gjorde klart arbeten som jag hade kvar att göra, är nästan klar vilket verkligen känns som en lättnad,är jätteglad. Annars så har jag bara matte A kvar, den måste jag klara i år. Det känns som det har gått framåt med matten verkligen, har bara 3 kapitel kvar i boken Wohoo! Så nu får jag kämpa så jag blir klar och efter det kommer det underbara sommarlovet som jag längtat efter så mycket. Det ska bli roligt! Nä nu ska jag kolla på Simpsons en stund, skriver säkert mer sen.

Puss på er sålänge!




Snabbmaten & Piri,Piri kryddan!♥(Hahaha)

Helloow Dude's!♥
Idag har det varit en jätte rolig dag, vi var i polska föreningen, för jag hade föreställning igen. På väg dit så gick jag och min morbror till ett litet snabbköp för att äta mat. Jag beställde en hamburgare meny medan min morbror ville ha en kebab tallrik. Det roliga var att han ville ha mellan stark sås och kryddor till sin mat men så råkade jag välja den starkaste kryddan, som kallas Piri,Piri. Jag hade fått för mig att det hette ''Kiri,Kiri''(LOL).När vi satt och åt så märkte jag att min morbror svettades och hostade jätte mycket. Efter 5 minuter satte han i halsen så jag frågade hur min morbror mådde och då sa han att det va jättestarkt, så jag gav honom min cola. Jag kunde inte hålla mig utan började gap-skratta,efter vi ätit upp maten gick vi tillbaka till bilen för moster och mamma väntade på oss där. Jag berättade om vad som hade hänt medan min morbror var röd som en tomat(hahaha), så hela dagen nästan har vi bara skämtat om Piri,Piri vilket var så sjukt roligt, vi kunde inte sluta skratta. Nu är vi hemma igen och jag tycker helgen har gått för snabbt, men den har ändå varit lyckad. Imorgon är det måndag, ååh nej skola och då blir det vakna 07.30. I really hate it, behöver sommarlov nu!!! Aja nu får jag gå ta ett varmt bad, efter det ska jag äta pannkakor och kolla på TV en stund. Sen blir det läggdags.
Sweet dreams,Puss på er sålänge!

Hemma hos moster i gamlestan!

Heej Babes!:)

Nu sitter jag hemma hos min moster Maria i Gamlestan efter att ha varit i polska föreningen. Det var roligt för vi hade en föreställning där jag läste och sjöng. Det var så varmt där inne så jag blev ganska yr, men det gick bra ändå. Efter det så fick alla vi blommor och choklad, sen åt vi middag där. Jag åt mina favorit piroger såklart hihi. Nu ska vi snart hemmåt, när jag kommer hem ska jag kolla på nån film, det blir nog Fast & Furious(2009), bästa filmen! Juste vi får inte glömma att jag fick 2 stycken bio biljetter och örhängen av min älskade moster för att jag fyllt år, så det blir gå på bio med Tina nån dag.

Puss!


RSS 2.0